نصیر صیدی روز یکشنبه به ایرنا افزود: دفتر ارتباط سازمان جهاد کشاورزی با دانشگاه در راسـتای ضرورت هم‌افزایی توانمندی‌های بخش اجرایی کشاورزی و دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ایجاد شده است.

وی اظهارداشت: هم افزایی سازمان با دانشگاه می‌تواند نقش مهم و مؤثری در پرکردن شـکاف موجود بین دانشـگاه و بخش اجرا ایفا کند و از این طریق به ارتقاء سـطح علمی و فناوری سازمان کمک نماید.

او انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری مشترک با دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در انجام پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی، برگزاری نشـست ها و جلسات کارشناسـی بین اعضای هیأت علمی دانشـگاه‌ها و کارشناسان و مدیران بخش اجرایی به منظور تبادل نظر در زمینه‌های مختلف همکاری‌های تحقیقاتی و آموزشی، فراهم کردن زمینه‌هـای همکـاری مشترک بین سازمـان و دانشـگاه به هنگام برگزاری همایش‌ها، سـمینارها، کنگره‌ها، کنفرانس‌ها و یا کارگاه‌های آموزشی را از مهمترین فعالیت‌های آینده دفتر ارتباط سازمان جهاد کشاورزی استان با دانشگاه دانست.

وی دیگر فعالیت‌های این دفتر را فراهم کردن زمینه عرضه دستاوردها و تولیدات سازمانی و دانشگاهی در برگزاری نمایشگاه‌ها، برنامه‌ریزی لازم برای انجام بازدیدهای دوطرفه کارشناسان و مدیران سازمان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، استفاده از ظرفیت کارشناسان و متخصصین بخش اجرا در امر آموزش های کاربردی در دانشگاه، فراهم کردن زمینه جذب و اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان در بخش های غیردولتی مرتبط با سازمان و برنامه ریزی لازم در خصوص برگزاری دوره های بازآموزی ویژه کارشناسان و مدیران بخش های اجرایی برشمرد.

رییس گروه نوسازی و تحول اداری جهاد کشاورزی کرمانشاه سپس به انجام پروژه هایی که توسط دفتر ارتباط سازمان با دانشگاه انجام می گیرد اشاره کرد و افزود: انجام پروژه های عارضه یابی و شناسایی مشکلات واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال با استفاده از مدل تعالی سازمانی (EFQM )، تعیین زنجیره ارزش محصولات مهم و راهبردی بخش کشاورزی با همکاری مشترک بخش اجرا و دانشگاه و  استقرار چرخه مدیریت بهره وری در سازمان از جمله این پروژه ها است.

صیدی گفت: حسین پور و محمدنژاد از اعضای هیأت علمی گروه‌های کارآفرینی و مهندسی صنایع دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان نمایندگان دانشـگاه در دفتر ارتباط سازمان با دانشگاه حضور خواهند داشت.

وی از مـدیران سازمـان جهاد کشاورزی خواست که با حضور مسـتمر خود و مشارکت فعال در این دفتر زمینه های مشترک همکاری بین سازمان و دانشـگاه در شـناسایی و حـل مسایل و چالش های سازمانی موجبات ارتقاء سـطح کمی و کیفی دانش و فناوری در سازمان را فراهم نمایند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ است که سالانه چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات از آن برداشت می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.