دکتر احسان صادقی روز پنجشنبه به ایرنا افزود: دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه در سال ۹۶ به عنوان دومین دانشکده تغذیه در کشور فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون ۱۶۰ دانشجو در یک رشته کارشناسی و سه رشته مقطع کارشناسی ارشد در این دانشکده تحصیل می کنند.
به گفته وی، از این تعداد ۲۶ نفر در رشته کارشناسی ارشد تغذیه، ۲۰ نفر در رشته کارشناسی ارشد صنایع غذایی، ۱۶ نفر در رشته کارشناسی ارشد ایمنی و ۹۸ نفر در رشته کارشناسی صنایع غذایی مشغول به تحصیل هستند.
به گفته او، در این دانشکده اساتید توانا و یک استاد تمام، سه دانشیار و هفت استادیار فعالیت دارند.
صادقی در ادامه گفت: برگزاری دوره فشرده برای اخذ نظام پزشکی برای کارشناسان غیرمرتبط تغذیه در تابستان گذشته از دوره های برگزار شده در این دانشکده است.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.
دانشکده پزشکی پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.
این دانشگاه هم اکنون دارای هفت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستانها است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
۱۲۰ دانشجوی خارجی نیز در رشتههای دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.