دکتر محمودرضا مرادی روز دوشنبه به ایرنا افزود: در چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری پرستاری کشور که یکشنبه (ششم بهمن) در تهران برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مقام اول دانشگاه های تیپ یک کشور را در امور پرستاری به دست آورد و دانشگاه علوم پزشکی آبادان در میان دانشگاه های تیپ ۲ کشور و دانشکده گناباد در میان دانشکده های تیپ سه کشور این رتبه را از آن خود کردند.
او به اهدای لوح تقدیر به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این جلسه از سوی وزیر بهداشت اشاره کرد و گفت: تلاش این دانشگاه در موضوع بحران هایی همچون زلزله و سیل و نیز فعالیت حوزه های مختلف از جمله آموزشی، پرستاری و دیگر موارد دلیل اصلی اعطای رتبه اول به دانشگاه علوم پزشکی بود.
وی همچنین با بیان اینکه دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه گفت که دانشگاه کرمانشاه یکی از بهترین دانشگاه های ما و دارای عملکرد مطلوبی است، افزود: وزیر بهداشت از مجموعه دانشگاه و تلاش های انجام گرفته حمایت کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به سه هزار و ۶۶۸ تخت موجود در بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، گفت: اکنون سه هزار و ۳۲۳ پرستار در بخشهای بالینی این بیمارستانها مشغول ارایه خدمات پرستاری در استان هستند.
مرادی، شاخص استاندارد کشوری تعداد پرستار به تخت را ۱.۵ تا ۱.۸ اعلام کرد و افزود: در حالی که ما با وجود کمبود نیرو و معوقات مالی همکاران پرستاری با شاخص ۱.۰۲ با تمام توان به خدمت دهی به بیماران مشغولیم.
وی با بیان اینکه دانشکدههای پرستاری و مامایی کرمانشاه، سنقر و پیراپزشکی با آموزش ۹۲۵ دانشجوی گروه پرستاری در تامین کادر درمان مشغول به خدمت هستند، گفت: از این تعداد ۶۸۵ نفر در رشته پرستاری و مابقی در رشتههای اتاق عمل، هوشبری، فوریتهای پزشکی و مامایی در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل میکنند.
اکنون ۲ هزار و ۶۸۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.