«مهرداد سالاری» روز یکشنبه در نشست شورای اداری استان که در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: به منظور جوابگو بودن به سرریز جمعیت مرکز استان شهر جدیدی در کنار کرمانشاه ایجاد خواهد شد.
وی توضیحی در رابطه با موقعیت و مکان این شهر جدید نداد اما گفت که مراحل مطالعاتی این طرح در حال طی شدن است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به اقدامات انجام شده در زلزله کرمانشاه اشاره کرد و گفت: حدود ۱۹ هزار واحد شهری و روستایی در زلزله کرمانشاه تخریب شدند که در مقابل آنها ۴۲ هزار واحد مسکونی بازسازی شد؛ با این ساخت و ساز فعالیتی که ۱۱ سال برای بهبود عمرانی کرمانشاه زمان نیاز داشت در زمان کمتر از ۲ سال سپری شد.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه، همکاری مردم در زمینه بازسازی مناطق زلزله زده را ارزشمند دانست و گفت: در مجموع ۱۰۹ هزار و ۸۲۰ واحد در مناطق زلزله زده کرمانشاه احداث و تعمیر شد که ۴۲۰ مورد از آنها را خیرین با کمک های مردمی ساختند.
سالاری با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۷۰۰ کانکس برای اسکان موقت زلزله زدگان در منطقه توزیع شد، گفت: اکنون مردم مناطق زلزله زده به دنبال احیای محیط زندگی خود و پاکسازی بقایای زلزله هستند.
وی با بیان اینکه میانگین طبقات در مناطق زلزله زده از ۱.۱ به ۳.۹ طبقه تبدیل شده است، عنوان کرد: یک هزار و ۵۰۰ کانکس باقی مانده که خود مردم هم باید کمک کنند زیرا هم برای افراد مستأجر و هم فاقد مسکن امکاناتی در نظر گرفته شده است.
معاون استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود به ساماندهی رودخانه قره سو برای مقابله با سیل اشاره کرد و گفت: برخی سودجویان بدون مجوز در بستر رودخانه خانه سازی کرده اند که برای آنها تسهیلات و مکانی دیگر برای ساخت و ساز در نظر گرفته شد اما بازهم اعتراض دارند.
سالاری همچنین به موضوع ایجاد بندر خشک نیز اشاره کرد و گفت: اکنون در حال جذب سرمایه گذاری برای اجرای بندر خشک و جابجایی های زمینی برای فراهم ساختن زیر ساخت ها هستیم.
وی در رابطه با زیرساخت های راه ها نیز گفت: مناقصه آزاد راه کربلا در دست انجام است و محور زله زرد که گیلانغرب به مرز سومار را متصل می کند نیز به زودی احداث خواهد شد.
معاون استاندار کرمانشاه در رابطه با راه آهن کرمانشاه به خسروی اظهارداشت: زیرساختهای ریلی تا مرکز استان افتتاح شد و اکنون جاده اسلام آبادغرب ۸۰ درصد و خسروی ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.