هوشنگ بازوند عصر چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: اعتبار موردنظر برای تحول سیستم گرمایشی مدارس و جمع آوری بخاری های نفتی تامین خواهد شد.
وی تاکید کرد: تا شهریور سال آینده بخاری های نفتی از این مدارس جمع آوری و همه ۸۲۱ کلاس درس موردنظر دارای سیستم های گرمایشی جدید باشند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه نیز گفت: از سال ۹۲ و آغاز دولت یازدهم تاکنون کلاسهای آموزشی سه هزار و ۳۳۲ مدرسه به بخاری های نوین مجهز و بخاری های نفتی آنان جمع آوری شده است.
مرزبان نظری افزود: ۳۵۲ مدرسه با ۸۲۱ کلاس درس در استان کرمانشاه وجود دارند که به دلیل مشکلات مختلف از جمله نبود شبکه گاز و سختی در گازرسانی از بخاری گازی استفاده می کنند.
وی اعتبار لازم برای گازکشی به این مدارس و تغییر در سیستم گرمایشی آنان را ۳۰ میلیارد تومان برآورد کرد.
آموزش و پرورش زلزله را به فرصت تبدیل کرد
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود بابیان اینکه شوک سنگینی در سال های ۹۶ و ۹۷ به دلیل وقوع زلزله وارد شد، گفت: آموزش و پرورش در مقابل زلزله به خوبی ایستادگی و از بروز خلل در سیستم آموزشی استان جلوگیری کرد.
بازوند با بیان اینکه نوسازی مدارس تهدید زلزله را به فرصت تبدیل کرد، گفت: در زلزله ۷۸ مدرسه تخریب و در قبال آن ۲۳۰ مدرسه جدید در مناطق زلزله زده استان ساخته شدند.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال گذشته در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
مسوولان ارشد استان کرمانشاه گفته اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی و شهری را تا پایان امسال تکمیل می کنند.
به بازماندگان از تحصیل رسیدگی شود
بازوند در ادامه گفت: جامانده های تحصیل در استان کرمانشاه موضوع مهمی است که آموزش و پرورش باید باجدیت به این موضوع بپردازد.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه در این استان ۲ هزار و ۷۵۷ دانش آموز ترک تحصیل شناسایی شده و مجموع اقدامهای انجام شده تنها منجر به بازگشت حدود ۵۰ نفر به تحصیل شده است.
مجید یزدان پناه ابتدای سوم دی ماه در جمع خبرنگاران به مناسبت سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی بیان داشت: از تعداد کل دانش آموزان ترک تحصیلی استان هزار و ۲۰۰ نفر با اینکه شناسایی شده اند اما قادر به پیدا کردن آنها نیستیم.
به دانش آموزان کرمانشاهی خودباوری بدهیم
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: باید به دانش آموزان کرمانشاهی درس خودباوری و اعتماد به نفس دهیم تا شاهد توسعه استان در آینده باشیم.
بازوند با بیان اینکه دانش آموزان سرمایه های ارزشمندی برای کرمانشاه هستند که از هوش بالایی بهره می برند، گفت: اگر بتوانیم هوشمندی دانش آموزان کرمانشاهی را با خودباوری عجین کنیم زمینه رشد استان فراهم می شود.
وی با اشاره به ظرفیت های استفاده نشده کرمانشاه گفت: دانشگاه ها باید متناسب با ظرفیت ها و استعدادهای استان ایجاد رشته کنند.
در پایان این نشست لوح تقدیر وزیر آموزش و پرورش خطاب به استاندار کرمانشاه به خاطر برتر شدن کرمانشاه در شوراهای آموزش و پرورش کشور به بازوند اعطا شد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۳۲۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.
- کدخبر: 1334801
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد