محمودرضا نیازی روز پنجشنبه با اشاره به پتانسیل ها و قابلیت های این استان در بخش بازرگانی به خبرنگار ایرنا گفت: با وجود موقعیت ممتاز جغرافیایی استان در برقراری ارتباط با کشور عراق و همچنین فعالیت هفت مرز رسمی و بازارچه مرزی برای کمک به کشور به منظور حضور در بازار های خارجی، راهبرد اداره کل استاندارد صدور مجوز برای کالاهایی باکیفیت به کشورهای هدف می باشد.

وی در خصوص توجه ویژه به استانداردسازی کالاهای صادراتی و وارداتی افزود: در این راستا، ادارات اجرایی این اداره کل، بااستقرار در مبادی خروجی منطقه، باهدف تسریع در روند صادرات، کنترل و نظارت مستقیم بر کالاهای صادراتی و وارداتی، ارایه خدمت مطلوب به فعالان اقتصادی، ارایه خدمات آزمایشگاهی به گمرکات منطقه برای تعیین ماهیت کالاها در مبادی مرزی، فعالیت مستمر دارند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه یادآور شد، از ابتدای سال جاری تاکنون قریب سه هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی و تعداد ۳۵۵ مورد کنترل اسنادی از محموله‌های صادراتی مشمول استاندارد اجباری انجام شده است.

نیازی در پایان گفت: تعداد یک هزار و ۸۰۳  اظهارنامه صادراتی و ۱۰۹ اظهار نامه وارداتی توسط این اداره کل بررسی شده است که عمده تعیین ماهیت کالاهای صادراتی شامل خاک بنتونیت، کربنات کلسیم، اسید سولفوریک، خرده سنگ،پودر قیر طبیعی، سولفات آلومینیوم، سنگ آهن، سولفات باریم و ... و عمده تعیین ماهیت کالاهای وارداتی مربوط به ضایعات کاغذ و کارتن، تخمه آفتاب گردان و لاستیک خودرو می باشد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت سالانه بیش از سه میلیاد دلار صادرات دارد که بیشتر آن به کشور عراق صادر می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.