مرتضی کوهی روز چهارشنبه در نشست مشترک تعدادی از دستگاه‌های اجرایی شهرستان کرمانشاه که در باره بررسی فعالیت مراکز غیرمجاز فعال در حوزه اجتماعی با حضور نماینده دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه و روسا و نمایندگان ادارات و کارشناسان بهزیستی استان در سرسرای جلسات بهزیستی کرمانشاه برگزار شد، افزود:  صدور مجوز مراکز پیش دبستانی بر عهده وزارت آموزش و پرورش می باشد.

کوهی اضافه کرد، چنانچه افراد حقیقی و یا حقوقی بخواهند در این زمینه ها فعالیت نمایند لازم است از مجاری قانونی وارد شده و از ادارات ذی‌صلاح مجوز فعالیت داشته باشند.

در ادامه مدیر بهزیستی شهرستان کرمانشاه هدف از برگزاری این نشست را همسوکردن نظرات و اتخاذ رویکرد واحد به منظور اقدام قانونی در خصوص فعالیت مراکز غیرمجاز شامل، مهد های کودک (مهد های قرآنی)، مراکز پیش دبستانی، پانسیون های و مراکز مطالعه و غیره عنوان کرد.

صفدر مظفری راد در ادامه از شناسایی ۴۳ مرکز غیرمجاز در زمینه ترک اعتیاد و مهد قرآنی خبر داد و گفت: پیگیری فعالیت مراکز غیرمجاز ترک اعتیاد به شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان واگذار شده و بهزیستی نیز پیگیر فعالیت مهدهای غیرمجاز خواهد بود.

سپس نماینده دادستان کرمانشاه نیز لازمه برخورد قانونی با این مراکز را تشکیل تیم نظارت و پایش متشکل از نماینده تعدادی از ادارات مرتبط دانست.

پاشایی افزود: وظیفه تیم نظارت، بررسی فعالیت مراکز غیرمجاز، تذکر کتبی به آنها با قید مهلت زمانی در خصوص خودداری از ادامه فعالیت و در نهایت ارایه گزارش موضوع به دستگاه قضایی به منظور اتخاذ تصمیم قانونی است.

هم اکنون ۳۳۱ مهدکودک زیر نظر بهزیستی در استان قرار دارد که از این تعداد ۱۰۴ مهد روستایی و ۲۲۷ مهد شهری است.

بهزیستی کرمانشاه به ۱۵۳ هزار و ۸۲۶ مددجو در سطح استان خدمات دهی می کند، که از این تعداد ۳۸ هزار و ۹۹۳ نفر معلول هستند که شامل داراهای معلولیت های مختلف بینایی، شنوایی، ذهنی و روانی و حرکتی می‌باشند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.