سعید کریمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: به دنبال کاهش سطح زیر کشت ذرت در برخی مناطق شهرستان کرمانشاه به دلیل نیاز آبی بالا و مراجعات مکرر مالکان این واحدها موضوع تغییر فعالیت این واحدها به سردخانه توسط کارشناسان مدیریت صنایع تبدیلی مورد بررسی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: به همین منظور با بررسی پتانسیلهای منطقه و برگزاری چندین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مقرر شد برخی از این واحدها با بهرهمندی از امکانات موجود، تغییراتی در ساختمانها ایجاد کنند تا بتوان مجددا واحدها را با کاربری جدید راهاندازی و فعالسازی کنند.
وی در ادامه به برنامه فشرده بازدید از واحدهای راکد ذرت خشک کنی اشاره کرد و گفت: با بررسی امکانات موجود این واحدها و ارائه مشاوره لازم، مقرر شد چند واحد راکد تغییر فعالیت داده و به سردخانه تبدیل شوند.
کریمی افزود: با توجه به افزایش سطح زیر کشت و میزان تولید سیبزمینی ایجاد سردخانه بالای صفر درجه از جهات مختلف از جمله کاهش ضایعات، تنظیم بازار، حفظ و نگهداری محصول برای سایر فصول و حفظ درآمد برای کشاورز بسیار حائز اهمیت است.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در این استان ۲ میلیون نفری حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
بیش از ۳۳ هزار هکتار باغات بارور در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه بیش از ۲۵۰ هزار تن انواع محصولات باغی از این باغات برداشت میشود.
حدود ۱۸هزار و ۶۰۰ هکتار کشت ذرت دانه ای و سه هزار هکتار ذرت علوفه ای سال گذشته در استان انجام شد که متوسط عملکرد ذرت دانه ای استان ۹ هزار کیلوگرم و ذرت علوفه ای نیز ۵۴ هزار کیلو گرم در هکتار است.
کل تولید ذرت دانه ای استان حدود ۱۶۷هزار و ۵۳۵ تن و ذرت علوفه ای نیز ۱۶۲هزار تن است.