شهریار بهنیا روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این اقدام زمینه را برای فعالیت کسب و کارهای کوچک و بزرگ اینترنتی فراهم میسازد، به این معنی که هر تامین کننده میتواند با امکانات و سرویسهایی که شرکت پست ارائه میدهد، زنجیره ارزش را برای ارائه خدمات و محصولات خود به مشتری را تکمیل کند.
بهنیا تصریح کرد: کسب و کارهایی که محصولات و خدمات خود را به مشتریان ارائه میکنند و قصد دارند با کمترین هزینه خدمات خود را مبتنی بر امکانات فضای مجازی بهطور مستقیم به سراسر کشور گسترش دهند میتوانند از سرویسهای مشاوره شرکت پست کمک بگیرند که چگونه کسب و کار خود را با ستاپ رونق دهند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در ادامه با تشریح عملکرد اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه از ابتدای سال ۹۷ تاکنون در حوزه اشتغال، گفت: اساس ICT بر تحول، نوآوری و ابتکار خلاقانه است که این پتانسیل اغلب در جوانان دانشگاهی و تحصیل کرده استان دیده میشود.
بهنیا افزود: از این رو ایجاد اشتغال در این حوزه نیازمند توجه و برنامهریزی هدفمند مسوُولان دانشگاهها است که دانشجویان را در مسیر درست هدایت کنند تا بتوان از این استعدادها در راستای اشتغال و پیشرفت استان استفاده کرد.
وی در ادامه با اشاره به رواج فناوری اطلاعات و خدمات مبتنی بر ICT، افزود: با ورود ICT برخی مشاغل دستخوش تغییر شده و فرصتهای جدید شغلی ایجاد و به همان اندازه مهارت و درآمد تولید میشود.
بهنیا تصریح کرد: واگذاری پروژههای بخش دولتی در استان به متخصصان بومی استان و ایجاد روحیه استارتآپی در دانشجویان و دانش آموختگان به منظور آمادگی برای راهاندازی تیم کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و حضور دفتر ارتباط با صنعت دانشگاهها در معرفی توانمندیها و مهارتهای دانشجویان به دستگاهها و نهادهای دولتی و خصوصی از جمله راهکارهای ایجاد فرصتهای شغلی جدید و ورود دانشجویان و دانش آموختگان به فضای کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات است.
او همچنین ایجاد روحیه استارتآپی در متقاضیان اشتغال را یکی از راهکارهای ایجاد فرصتهای شغلی جدید دانست.
اکنون بیش از یکصد هزار دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند.