یکی از بازاریان جوانرود بااشاره به نقش این بازارچه در اشتغالزایی و رونق اقتصادی مردم گفت: به صورت مستقیم و غیرمستقیم پنج هزار نفر از مردم این شهرستان از طریق این بازارچه امرار معاش می کنند.
محمد میرکی با بیان اینکه ساماندهی بازارچه ضرورتی برای رونق اقتصادی آن محسوب می شود، افزود: شهرداری جوانرود اقدام هایی برای ساماندهی بازارچه شروع شده که امیدواریم آغازی برای توسعه و رونق این بازارچه باشد.
یکی دیگر از بازاریان جوانرود به مشکلات این بازارچه اشاره کرد و گفت: نبود سایه بان، سرویس های بهداشتی و نبود پارکینگ از مهمترین مشکلات این بازارچه است.
اسماعیل محمدی افزود: در راستای روان سازی ترافیک اگر انتهای بازارچه به محله سنجانی وصل و ساماندهی شود بار ترافیکی بازارچه کاهش خواهد یافت.
بازاری دیگری با تقدیر از اقدام های انجام گرفته برای آسفالت خیابان ها و معابر بازارچه می گوید: توجه به بازارچه جوانرود رفع بیکاری و رونق اقتصادی شهرستان را به دنبال دارد.
عزیزی به ماندگاری مسافران و گردشگران در شهرستان جوانرود اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه این شهرستان قطب گردشگری استان و حتی کشور محسوب می شود از مسوُولان انتظار داریم زیرساخت ها را برای رونق اقتصادی آن آماده کنند.
شهردار جوانرود هم با بیان اینکه ساماندهی زیرساخت های بازارچه اولویت شهرداری است، گفت: برای آسفالت بازارچه هشت میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی اختصاص یافته است.
فرهاد تاب زر به ایرنا افزود: تا پایان سال جاری سایه بان ها و دستفروشان ساماندهی و در جهت رونق این بازارچه اقدام های مناسبی انجام خواهد گرفت.
وی اظهار امیدواری کرد: باتوجه به برنامه هایی که برای ساماندهی بازارچه جوانرود در نظر گرفته شده نوروز ۹۹ شاهد رونق و شکوفایی این بازارچه و به تبع آن شهرستان خواهیم بود.
شهردار جوانرود خاطرنشان کرد: به حمدالله و در سایه امنیت پایدار کارهای عمرانی خوبی از سوی شهرداری انجام گرفته است.
وی یادآور شد: از اول سالجاری تاکنون ۱۰ پروژه با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال در حوزه های مختلف در سطح شهر جوانرود اجرا شده است.
بازارچه جوانرود از سال ۷۹ با همت مسئولان فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون حدود پنج هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق این بازارچه کسب درآمد می کنند.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.