فرهاد تجری روز چهارشنبه در نخستین همایش سمپوزیوم علمی زلزله کرمانشاه که با حضور رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، استاندار کرمانشاه و جمعی از مسوولان درمانی در محل مجتمع فرهنگی علمی بعثت کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: هدف از این نشست برگزاری سالروز زلزله ای است که برای همه ما سرنوشت ساز و به نوعی به کارنامه کاری مسوولان تبدیل شد.
وی با تاکید براینکه مدیریت چنین بحرانی، اقدام بزرگی بود، افزود: باید برداشت بلند نسبت به این حادثه داشته باشیم، تابلویی زیبا از خدمت بوده و نباید این خدمات را نادیده گرفت.
تجری با تاکید براینکه همه تلاش ما بودن در کنار مردم به دور از فضاسازی بود، ادامه داد: همت مجموعه مدیریتی استان با راهبری و پیگیری های رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در مدیریت این بحران قابل تقدیر است.
این نماینده مجلس اضافه کرد، افراد گمنامی که در این حادثه خدمت کردند کم نبودند و نام بسیاری از این سفیدپوشان هنوز هم در جایی ذکر نشده است.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
مسئولان ارشد استان گفتهاند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی و شهری را تا پایان سال ۹۸ تکمیل میکنند.