هوشنگ بازوند روز سهشنبه در آیین بهره برداری از بیمارستان سوانح و سوختگی کرمانشاه که با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت و درمان اظهارداشت: احداث بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی کرمانشاه و بیمارستان ثلاث یک ضرورت جدی برای استان است. از وزیر تقاضا داریم با نگاهی ویژه به تکمیل این پروژه‌ها کمک کند. 

او گفت: استقبال رو به افزایش دانشجویان عراقی نشان از پتانسیل های توریستی حوزه آموزشی و درمانی استان دارد.

وی اظهارداشت: سه مرز  استان به تازگی رسمی شده اند و در تلاش هستیم امکان تردد مسافری و توریستی را در آن ها برقرار کنیم و از این امکان برای توسعه توریسم درمانی کرمانشاه بهره بگیریم.

او گفت: امروز دومین سالگرد زلزله آبان ماه ۹۶ است. زلزله ای با قدرت زلزله ۷.۳ ریشتر که جزو سهمگین ترین زلزله های صد سال اخیر بود.

وی افزود: زلزله های مشابه‌ زلزله سرپل ذهاب به طور متوسط ۳۰ هزار کشته در پی داشته اند ولی خوشبختانه با توجه به پیش لرزه ها و هوشمندی مردم، این زلزله خسارت های جانی بسیار کمتری در پی داشت.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: این زلزله بیش از ۵۰ پس لرزه قوی و بالای پنج ریشتر داشت و در طول ۴۵ روز تمام گسل های کشور از جمله گسل تهران را تحت تاثیر قرار داد و در  سطح مدیریت کلان کشور نگرانی های جدی ایجاد کرده بود.

وی افزود: یکی از آن زلزله ها که در آذر ۹۷ رخ داد؛ ۶.۴ دهم ریشتر قدرت داشت که در حدفاصل شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب رخ داد. زلزله های مشابه این زلزله صدها کشته برگذاشته است ولی خوشبختانه در این زلزله حتی یک نفر هم کشته نشد و هیچ سازه‌ای هم آسیب ندید که نشان از کیفیت مناسب سازه‌های ساخته شده در دوران بازسازی مناطق زلزله زده دارد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در سفر به مناطق زلزله زده در رهنمودی حکیمانه خطاب به مسئولین عنوان کردند؛ از این بحران یک فرصت برای توسعه منطقه بهره بگیرید. مجموعه دولت و مدیریت ارشد استان با تمام توان این جمله راهبردی مقام معظم رهبری را سرلوحه کار قرار داد و خوشبختانه این فرصت سازی در تمام ابعاد اتفاق افتاده است. 

وی تصریح کرد: بسیاری از زیرساخت ها و ساختمان های شهر سرپل ذهاب در زلزله آسیب جدی دیدند و در دوران زلزله این شهر تبدیل به یک کارگاه بزرگ شده بود و برای چند هزار جوان اشتغال ایجاد کرد.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: باتلاش های شبانه روزی صورت گرفته طی این ۲ سال، تاکنون ۹۵ درصد ساخت و سازها در مناطق زلزله زده به اتمام رسیده است.‌
وی اظهار داشت: متاسفانه تورم و گرانی باعث شده برخی نتوانند خانه های خود را تکمیل کنند. با این وجود تا بازسازی آخرین خانه در کنار زلزله زدگان ایستاده‌ایم.

بازوند پایان گفت: تقاضا کرده ایم وام های زلزله زدگان یک سال دیگر امهال شود و باجدیت آن را پیگیری می کنیم.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت. 
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید. 
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
مسئولان ارشد کرمانشاه گفته اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی و شهری استان را تا پایان سال ۹۸ تکمیل می کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.