علی اکبر محسنی روز یکشنبه به ایرنا افزود: دانشگاه رازی برای فعالیت انتخاباتی تشکل‌های دانشجویی در چارچوب ضوابط محدودیتی ایجاد نمی‌کند و در حدّ توان از نظر مادی و معنوی از این فعالیت ها به ویژه برای صدور مجوز حمایت می‌کنند، تا فضای باز و در عین حال قانونمند انتخاباتی به وجود بیاید.
هم اکنون چهار تشکل؛ انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، انجمن فرهنگ و سیاست، جامعه اسلامی دانشجویان،  و انجمن اسلامی مدرسین در دانشگاه رازی فعالیت می کنند. 
محسنی در ادامه با بیان اینکه نظارت بر اجرای برنامه‌های تشکل های دانشجویی وظیفه دانشگاه است، گفت: در نظر داریم اجرای برنامه تشکل های دانشجویی به گونه ای طراحی شود که همه بتوانند از امکانات و شرایط دانشگاه برای فعالیت انتخاباتی استفاده کنند و تلاش می کنیم که بی طرفی دانشگاه حفظ شود و این گونه القاء نشود که دانشگاه از جناح و تشکلی خاص حمایت می کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از جمله برنامه های دانشگاه رازی را برای ایجاد افزایش مشارکت انتخاباتی دانشجویان، برگزاری میزگرد با حضور نمایندگان از ۲ جناح اصولگرا و اصلاح طلب همراه با پرسش و پاسخ دانشجویان، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و تریبون آزاد، برگزاری سخنرانی‌های نقد و بررسی و برگزاری سیمینارهای علمی جدا از برنامه انتخاباتی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه ذکر کرد و یادآور شد بسیاری از این برنامه ها از قبل نیز اجرا شده و همچنان باجدیت بیشتری تداوم و پیگیری خواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه برای دعوت شدگان تشکل‌ها به دانشگاه بر اساس ضوابط موجود محدودیت خاصی لحاظ نمی شود، اظهار داشت: برگزاری سخنرانی در دانشگاه عموما باید با پرسش و پاسخ دانشجویان همراه باشد، زیرا سخنرانی های یک سویه آنچنان که باید جواب نمی دهد و گفت و گوهای مبتی بر نقد خیرخواهانه و آگاهانه، سودمندتر و مؤثرتر خواهد بود.
محسنی در پایان با بیان اینکه تشکل ها باید بدانند دانشگاه نباید فقط به عنوان فضا و مکانی برای تبلیغات افراد استفاده شود، بلکه هدف و رسالت ذاتی و اصلی دانشگاه نقد، بررسی ترویج حقیقت و ارائه شاخص ها و معیارها و در یک کلام، تعمیق آگاهی است.
اکنون جدا از چهار تشکل سیاسی دانشجویی، ۷۴ انجمن علمی، ۵۱ نشریه علمی، ۸۰ نشریه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و نیز  هشت کانون فرهنگی در سطح دانشگاه رازی وجود دارند. 
دانشگاه رازی در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ در شهر کرمانشاه با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد، این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت. پس از انقلاب شکوهمند اسلامی و با توجه به اهداف متعالی انقلاب مبنی بر توسعه فرهنگی- اجتماعی مناطق محروم با راه اندازی دانشکده تربیت دبیر سنندج و دانشکده دامپروری ایلام ارتقا یافت و در سال ۱۳۷۰ دانشکده تربیت دبیر سنندج به دانشگاه کردستان و دانشکده دامپروری ایلام به دانشگاه ایلام تبدیل و از دانشگاه رازی منفک شدند.
دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۴۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.
در سال تحصیلی جدید یک هزار و ۹۵۵ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۹۸۹ دانشجو در مقطع کارشناسی‌ ارشد و ۱۵۲ دانشجو در مقطع دکتری و از طریق کنکور سراسری به دانشگاه رازی اضافه شدند. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.