محمد ملکی نسب روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: اجرای طرح کشت گیاهان دارویی و خوراکی در سطح مراتع از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و با عنوان مدیریت بوم سازگان زاگرس با اجرای عملیات بیولوژیک کشت گیاهان دارویی در روستای بردینه سادات از توابع شهرستان کنگاور و با حضور جوامع محلی و همکاران اداره بهره برداری منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه آغاز شد.
او گفت: گیاهان دارویی در ایران قدمتی دیرینه دارند و در گذشته برای انواع بیماری‌ها از آنها استفاده می‌شد، هنوز هم برخی از داروها با منشاء گیاهی تولید می شود علاوه بر این به دلیل جغرافیای کرمانشاه امکان کاشت و تولید انواع گیاهان در گوشه و کنار این استان در همه فصول وجود دارد.
ملکی نسب افزود: تولید گیاهان دارویی خود به منزله به کارگیری و فعال‏سازی ظرفیت‏های نهفته در کشور و استفاده از توان سرزمینی است. ایران رویشگاه اصلی بسیاری از گونه‌های دارویی با ارزش می‏باشد که سازگاری مناسبی با محیط داشته و عملکرد و مواد موثره نسبتاً بالایی دارند و از نظر درآمد و اشتغال مقرون به صرفه هستند.
او گفت:  اجرای این طرح ها ضمن کسب درآمد برای بهره برداران و کشاورزان کنگاوری موجب بهبود و اصلاح گیاهان مرتعی محل می شود. 

هم اکنون ۶۵ درصد مساحت استان کرمانشاه را جنگل و مرتع تشکیل می‌دهد که از این میزان ۵۳۰ هزار هکتار آن جنگل و یک میلیون و ۱۱۰ هزار هکتار مرتع است. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.