امید قادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جشنواره ملی فرهنگ اقوام باهدف حفظ و تبلیغ سنت‌ها، ایجاد روحیه نشاط و شادی در بین مردم، معرفی فرهنگ اقوام مختلف و معرفی جاذبه ها و رونق گردشگری استان ها برگزار می‌شود. 
او با اشاره به حضور فعال کرمانشاه در این جشنواره اظهار داشت: در بخش صنایع دستی علاوه بر معرفی آثار فاخر استان، بصورت ویژه سه اثر ملی که شامل گیوه از شهر نودشه، گلیم از شهر هرسین و سازهای سنتی از روستای فش با عنوان دهکده ملی موسیقی ایران در این جشنواره معرفی و برای فروش نیز عرضه خواهند شد. 
قادری ادامه داد: اجرای موسیقی آیینی‌ سنتی کرمانشاه در کنار اجرای موسیقی‌های ۲۵ استان شرکت کننده از دیگر برنامه‌های این استان در جشنواره ملی فرهنگ اقوام در لرستان است. 
مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین با برپایی سیاه چادر محلی هنرمندان به پخت نان و شیرینی محلی و توزیع بین شرکت ‌کنندگان در این جشنواره خواهند پرداخت. 
قادری یادآور شد: کرمانشاه در جشنواره ملی فرهنگ اقوام علاوه بر حضور راهنمای گردشگری برای معرفی کلان رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰، نصب ماکت روستاهای پلکانی منطقه اورامانات و توزیع اقلام تبلیغاتی همچون دفترک، نقشه راهنمای گردشگری، مجله راهنمای گردشگری مخصوص کودکان برای معرفی جاذبه‌های گردشگری و... حضور می‌یابد. 
جشنواره فرهنگ ملی اقوام از ۱۶ آبان به مدت پنج روز از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۸:۳۰ در مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه فلک‌الافلاک برپا است.
وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است. 
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است. 
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.