«خسرو عیسائیان» روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: زباله های سطح شهر کرمانشاه روزانه توسط شهرداری جمع آوری و به شرکت بازیافت تحویل داده می شود.
وی گفت: این شرکت روزانه ۷۰۰ تن زباله را که معادل صد درصد زباله تولیدی در سطح شهر کرمانشاه است، بازیافت میکند.
معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه توضیح داد: براساس قرارداد انعقاد شده بین شهرداری و شرکت بازیافت زباله های تولیدی از سطح شهر به این شرکت تحویل داده خواهد شد تا به کود آلی تبدیل شود.
فرآیند مدیریت پسماند در کرمانشاه باید بازنگری شود
«مهرداد سالاری» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه نیز روز سه شنبه در نشست پیگیری مشکلات شرکت بازیافت مواد و تولید کودآلی که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، بر لزوم رفع مشکلات پروژه بازیافت برای برون رفت از وضعیت فعلی تأکید و ضرورت اجرای راهکارهای عملیاتی و اجرایی تدوین شده را یادآور شد.
وی با بیان اینکه فرآیند بازیافت در کلانشهر کرمانشاه براساس شرایط فعلی با مشکلاتی روبرو شده است، اظهارداشت: حفظ محیط زیست و مدیریت پسماند و استفاده از شیوه های مناسب جمع آوری در کلانشهر کرمانشاه برای مردم و مسوولین دارای اهمیت است و تحقق فرآیندهای اجرایی نیازمند بازنگری فرآیندهای کنونی در مدیریت شهری است.
معاون استاندار تاکید کرد: وظیفه اداره امور شهر با شهرداری است و و در قبال مسوولیت تعهد خدمتگزاری به مردم را داریم. در نشست های مربوط به مسایل شهری، شورای شهر و شهرداری ضمن تدوین سیاستگذاری و فرآیند اجرایی را نیز با اهتمام جدی پیگیری نمایند.
سالاری تاکید داشت: در حوزه مسایل شهری مشکلاتی وجود دارد که نیاز هست با هم افزایی و همدلی در پاسخ به مسایل راه حل داشته باشیم.
وی افزود: قانون وظایف را به صورت واضح و مبرهن مشخص کرده است و شهردار و شورا باید وظایف خود را در قبال ارائه خدمات به شهروندان بپذیرند و برای حل مشکلات راه حل کاربردی ارائه دهند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه تاکید کرد: شهرداری باید با ساخت و سازهای غیرمجاز و مشاغل مزاحمی که سلامت و زیست مردم را به خطر انداخته برخورد قانونی و وضعیت موجود را ساماندهی کند.
بیش از نیمی از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه در شهر کرمانشاه سکونت دارند.