رضا منصوری روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: از روز ۱۹ مهر تاکنون ۲ هزار بیمار که ۱۰ درصد آنها زائر بوده اند، به بیمارستان ابوالفضل العباس (ع) قصرشیرین مراجعه کرده‌اند.

به گفته او، ۴۶ مورد از بیماران مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی دچار اسهال آبکی بوده‌اند که با نمونه‌گیری و آزمایش، نشانی از بیماری التور (وبا) در این بیماران مشاهده نشد. 

وی اظهارداشت: همچنین ۱۸۸ بیمار با علایم آنفلوانزا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کرده‌اند که برابر نظام مراقبت سندرمیک پس از نمونه‌برداری از حدود ۱۰ درصد آنها وجود بیماری‌های دیگری رد شد. 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین در ادامه گفت: ۲۱۹ مورد خدمات دندانپزشکی تاکنون برای زوار انجام شده و ۲۷۰ نفر از خدمات آزمایشگاه‌های مراکز بهداشتی استفاده کرده‌اند.

منصوری به مراجعه ۱۵ بیمار دچار تروما (حادثه تصادف) توسط اورژانس ۱۱۵ منتقل و اقدامات لازم برای آنان انجام گرفت و ۲ مورد برای مراقبت بیشتر به کرمانشاه اعزام شدند.

بیش از ۱۶۰ هزار زائر از طریق مرز خسروی برای شرکت در مراسم پیاده‌روی اربعین راهی کربلای معلی شده‌اند.

امسال چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است.

مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات‌ عالیات به عراق پس از سال‌ها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین علت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفته‌اند.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۲۲۸، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

براساس اعلام ستاد اربعین کشور، خدمات‌دهی به زائران در قالب موکب‌ها در داخل کشور از ۱۳ تا ۳۰ مهرماه و در داخل عراق از ۱۶ تا ۲۷ مهر برنامه‌ریزی شده است.

شهرستان قصرشیرین دارای ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه ۸۰ ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.         

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.