به گزارش خبرنگار ایرنا، روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه روز سه شنبه به نقل از محمدحسین صادقی عنوان کرده است: عزم دستگاه قضایی استان در برخورد با متصرفین اراضی طبیعی جدی است.
صادقی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مقابله تصرفات اراضی ملی گفت: رفع تصرف از اراضی ملی و مقابله با ساخت و سازها و تغییر کاربری های غیرمجاز در اولویت اقدامات دستگاه قضایی و شورای حفظ حقوق بیت المال در استان کرمانشاه است.
وی اضافه کرد: دستگاه های اجرایی ذیربط در راستای تکالیف قانونی خود باید با تشدید نظارت از هرگونه تصرف در اراضی طبیعی جلوگیری کنند.
منابع طبیعی چگونه به تاراج می رود؟
دو سوم استان ۲.۵ میلیون هکتاری کرمانشاه جنگل و مرتع است و دور از انتظار نیست که متولیان حفاظت از منابع طبیعی با امکانات و توان فعلی، در موارد زیادی متوجه کوچک شدن ریههای استان و آب رفتن زمینهای ملی نشوند.
آمارهای رسمی حاکیست که طی چهار سال منتهی به سال ۱۳۹۶ بیش از چهار هزار هکتار از زمین های ملی استان کرمانشاه به دست سودجویان نیست و نابود شده؛ البته آمار غیررسمی بسیار بیشتر از این است.
زمین خواران ابتدا پوشش های گیاهی منابع طبیعی را با انواع روش ها تخریب می کنند سپس بر آن چنبره می زنند.
براساس آمارها از سال ۹۲ تا ۹۶ حدود ۲ هزار و ۵۹۹ هکتار از اراضی ملی در سطح استان کرمانشاه به آتش کشیده شده است.
یک میلیون و ۷۱۷ هزار هکتار از مساحت استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه، منابع طبیعی است که ۵۲۷ هزار هکتار آن را جنگل و یک میلیون و ۱۹۰ هزار هکتار دیگر را مراتع تشکیل می دهند یعنی حدود ۱.۵ درصد از وسعت منابع طبیعی کشور
استان کرمانشاه با ۲۴ هزار کیلومتر مساحت در غرب کشور واقع شده و به دلیل میزبانی از رشته کوه های زاگرس، مملو از جنگل های بلوط است.
۷۴۴۴/۸۰۶۶