به گزارش خبرنگار ایرنا، افشین کریمی روز دوشنبه در جلسه شورای مهارت استان که در سرسرای امید استانداری برگزار شد، برکیفیت برگزاری کلاس‌های مهارت آموزی که ۷۰ درصد عملی، ۳۰ درصد تئوری باشد، تاکید کرد و افزود: امسال اولین سالی است که به منظور افزایش ارتقاء بهره‌وری تولیدات کشاورزی و صنعتی برای آموزش و مهارت آموزی منابع خاصی اختصاص می‌یابد، بنابراین باید در راستای رسیدن به اهداف این دوره ها تلاش مضاعف کنیم.

کریمی یکی از اهداف برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را پرورش نیروی متخصص موردنیاز بنگاههای اقتصادی کلان و متوسط استان در زمینه مدیریت مالی، بازاریابی، بازرگانی و ارتقاء فن آوری و بهره‌وری آنان ذکر کرد و از جمله اهداف دیگر این طرح را در بخش صنعت و کشاورزی آموزش نیروهای کارآزموده متناسب با نیاز و ظرفیتهای اقتصادی استان دانست.

او در ادامه بر نظارت عملکرد برگزاری این طرح در ارتقاء کیفیت بهره‌وری تولیدات استان تاکید کرد و با اشاره به تعداد زیاد بیکاران دانش آموخته دانشگاهی استان گفت: اگر بنا باشد مهارت آموزی، آموزش صرف و مبتنی بر آموزش کاربردی و عملی نباشد، مشکلات همچنان باقی خواهد ماند و منابع پرت می شود.

افزایش دوره‌های مهارت آموزی به افزایش اشتغال منجر می‌شود

مدیرکل فنی حرفه ای استان کرمانشاه نیز در این جلسه افزایش دوره های مهارت آموزی را باعث افزایش اشتغال در استان دانست و افزود: یک میلیارد تومان برای طرح مهارت آموزی آموزش‌های تخصصی مصوب شده که تاکنون ۶۰۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته است.

یاور محمدی در ادامه حفظ اشتغال موجود را از اولویتهای طرح مهارت آموزی برشمرد و افزود: واقعیت آن است بسیاری از بنگاه های اقتصادی استان به دلیل نداشتن مهارت نیروی کار از بهره‌وری پایینی برخوردارند و این مساله باعث تعدیل نیروی آنها می شود.

محمدی همچنین از دیگر مشکلات اقتصادی استان را نداشتن مهارت نیروی انسانی در بازاریابی، مدیریت مالی و بازرگانی بنگاههای اقتصادی دانست و گفت: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری دوره‌های مهارت آموزی کمک به آموزش این مهارت ها است.

در ادامه این جلسه نماینده صنعت، معدن و تجارت استان که ۶۰۰ میلیون تومان اعتبارات دوره مهارت آموزی استان به آن اختصاص یافته از برگزاری ۹ دوره آموزشی مهارت آموزی در بخشهای مختلف خبر داد و گفت: تاکنون ۳۷۰ نفر با ۱۸۰ هزار نفر ساعت آموزش تخصصی دیده اند. 

همچنین نماینده سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه از برگزاری چهار هزار نفر ساعت دوره مهارت آموزی در قالب این طرح خبر داد و بیان داشت: مهم ترین اهداف این سازمان در بحث مهارت آموزی آموزش به برندسازی و فرآوری محصولات خاص استان مانند انگور، نخود، انار و گیلاس، کشمش و زیتون است.

 نماینده دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: دانشگاه رازی در بحث آموزش و مهارت آموزی نیروی انسانی به ویژه مهارت آموزی به دانش آموختگاه دانشگاهی دارای مرکز ویژه است و تاکنون بیش از ۷۲ هزار نفر ساعت به دانش آموختگان آموزش آزاد مهارت ارائه کرده و آماده همکاری و هم افزایی با دیگر دستگاه ها است.

۳۲۰۹/۸۰۶۶ 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.