به گزارش خبرنگار ایرنا، میثم سالاری روز سهشنبه در نشست خبری مشترک با مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان کرمانشاه افزود: کرمانشاه با این همه جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری متاسفانه ناشناخته مانده و باید پتانسیلهای استان از طریق رسانهها به داخل و خارج از کشور معرفی شود.
وی به فعالیت هتل لاله بیستون به عنوان مجموعه گردشگری دولتی در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این مجموعه ظرفیت بسیار خوبی برای تقویت و توسعه گردشگری استان است و در این راستا برنامههایی در دست اجرا داریم.
سالاری به تهیه و تدوین برنامه راهبردی این مجموعه اشاره کرد و گفت: این برنامه در سه بخش توسعه محصول، توسعه بازار و توسعه نیروی انسانی تهیه و تدوین شده و در مرحله اجرایی شدن است.
او محل کاروانسرا را مکانی بکر و جذاب برای گردشگران دانست و افزود: در نظر داریم تورهای تخصصی فرهنگی از جمله موسیقی، صنایع دستی و طبیعت گردی را در این مجموعه راهاندازی کنیم.
وی به مرزی بودن استان کرمانشاه به عنوان یکی از مزیتهای خوب گردشگری اشاره کرد و گفت: اکنون شاهد حضور گردشگرانی از کشور عراق در استان کرمانشاه هستیم که بخشی برای موضوع سلامت به استان سفر میکنند و باید برای این بخش برنامه داشته باشیم.
مدیر هتل کاروانسرای لاله بیستون در ادامه سخنانش، ایجاد یک مرکز فرهنگی در مجموعه هتل لاله بیستون را در دستور کار دانست و گفت: از همه هنرمندان و صاحبان فکر و ایده میخواهیم برای ایجاد این مرکز به ما ایده بدهند.
سالاری افزود: مجموعه هتل لاله بیستون ظرفیت گردشگری بسیار خوب و بکری برای انجام فعالیتهای فرهنگی است و از این رو در نظر داریم مجموعهای فرهنگی برای معرفی هرچه بهتر و بیشتر فرهنگ مردم استان کرمانشاه راهاندازی کنیم.
وی خواستار همکاری هرچه بیشتر ادارات و دستگاههای دولتی با مجموعههای گردشگری از جمله هتل لاله شد و گفت: ما از فرماندار هرسین که همواره حامی ما بوده قدردانی میکنیم و انتظار داریم سایر مسئولان نیز از ما حمایت کنند.
وی با بیان اینکه کرمانشاه نه تنها از استانهایی که امروز قطب گردشگری شدهاند چیزی کم ندارد، بلکه ظرفیتهای این استان بسیار فراوان است، گفت: طبیعت بکر و کوهستانی، تنوع فرهنگی، صنایع دستی، موسیقی و سایر هنرها از جمله ظرفیتها و پتانسیلهای این استان است.
هتل کاروانسرای لاله بیستون در فاصله حدود ۳۰ کیلومتری شرق کرمانشاه و بر سر راه قدیمی کرمانشاه به همدان و در دامنه کوه بیستون، مقابل اثر تاریخی فرهاد تراش در دل پایگاه جهانی بیستون واقع شدهاست.
این اثر تاریخی با مساحتی بیش از ۶ هزار مترمربع، به فرم معماری چهار ایوانی ساخته شده که قدمت آن به دوران صفویه باز میگردد، به همین دلیل این هتل در گذشته به کاروانسرای عباسی نیز معروف بودهاست.
این هتل با ظرفیت پذیرش ۱۰۰ میهمان، دارای ۲۰ واحد پذیرایی استاندارد و سوئیتهای رویال و امپریال با طراحی سنتی و برخاسته از معماری اصیل دوران صفوی است که با وجود روم سرویس ۲۴ ساعته، کافی شاپی آرامشبخش و رستوران سنتی با غذاهای ایرانی و فرنگی، لمکدهای زیبا و رستوران تابستانی، در کنار سیستمهای مجهز سرمایشی و گرمایشی، تجهیزات حفاظتی پیشرفته و سایر امکانات رفاهی، شرایط حضور گردشگران داخلی و خارجی را به بهترین شکل ممکن فراهم آورده است.
چهار هزار و ۲۰۰ آثار تاریخی در استان کرمانشاه تاکنون شناسایی شده و از این تعداد ۲ هزار و ۱۰۰ اثر در فهرست آثار ملی و یک اثر نیز در فهرست آثار جهانی به ثبت رسیده است که این آمار با توجه به کشفیات جدید هر روز در حال افزایش است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۶۲۲ روستا و ۳۴ شهر دارد.
۳۰۳۳/۸۰۶۶