به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید رسولی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از راه‌آهن کرمانشاه در جمع خبرنگاران با اشاره به برپایی موکب پذیرایی از زائران اربعین در ایستگاه کرمانشاه افزود: امسال سطح کیفی و کمی قطارهای اربعین افزایش چشمگیری نسبت به سال گذشته خواهد داشت.

او گفت: برای جابجایی زائران اربعین برنامه‌هایی را تدارک دیده‌ایم که به زودی جزئیات آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

افزایش سرعت قطارهای کرمانشاه 

رسولی به بازدید امروز از راه آهن کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: کارگاه شرکت ساخت به عنوان متولی احداث خط ریلی کرمانشاه همچنان فعال است و امروز نیز مواردی را مشاهده کردیم که می‌توان با همدلی و اراده به سرعت مرتفع کرد و البته بیشتر آن تا قبل از شروع سفرهای اربعین به اتمام می‌رسد.

مدیرعامل راه آهن با بیان اینکه به زودی کمیسیون سرعت به راه‌آهن کرمانشاه اعزام می‌شود، گفت: در برخی از قسمت‌های این مسیر ریلی اقدامات اجرایی لازم برای استحکام خط انجام شده و کمیسیون دستور افزایش سرعت را صادر می‌کند.

به گفته او تلاش شرکت راه‌آهن این است که با کامل‌تر کردن خط به زودی آن را به بهره‌وری بیشتر برساند زیرا اکنون زمان طی شدن مسیر کرمانشاه به ملایر بالاست که امیدواریم با انجام اقدامات فنی به نصف زمان کنونی کاهش پیدا کند.

رسولی همچنین از تلاش و پیگیری‌های هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه تقدیر و تشکر کرد و گفت: سفر ما به کرمانشاه در نتیجه پیگیری و مطالبات آقای بازوند بوده است.

چه خبر از اداره‌کل راه آهن؟

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی درباره زمان استقرار اداره کل راه آهن در استان کرمانشاه نیز گفت: راه آهن تابع تقسیمات کشوری نیست و بسته به نوع ماموریت و مسائل پیچیده فنی انجام می‌شود.

رسولی افزود: به دلیل ویژگی جغرافیایی کرمانشاه، نزدیکی آن به مرز، چشمه‌های بار فراوان در منطقه و توسعه‌ای که در حوزه ریلی استان اتفاق می‌افتد باید اختیارات و محدوده مسئولیت راه آهن کرمانشاه افزایش پیدا کند.

رسولی عنوان کرد: در اولین اقدام به زودی مدیر راه‌آهن کرمانشاه به عنوان مدیریت منصوب می‌شود و تمام اختیارات لازم برای اداره بهینه امور به وی تفویض می گردد.

او با بیان اینکه راه‌آهن ملایر - کرمانشاه تا مرز خسروی ادامه پیدا خواهد کرد، گفت: این مسیر یکی از کریدورهای بین المللی کشور می‌شود و هم اکنون نیز می تواند کارکرد ترانزیتی داشته باشد.

پس از پیگیری مدیران استان کرمانشاه در آذر و دی سال گذشته برای استقرار اداره کل راه آهن مستقل در این استان، وزیر راه و شهرسازی به مدیرعامل راه آهن دستور داد که "ساختار راه آهن استان کرمانشاه باید مستقل باشد لذا ساختار آن را تدوین، ابلاغ و عملیاتی کنید."

اما تاکنون این ساختار و استقرار اداره کل راه آهن مستقل در کرمانشاه عملیاتی نشده است.

گویا سهم اندک کرمانشاه از قطارهای مسافری و باری و تعداد کم ایستگاه های آن هم ارتباط مستقیمی به نداشتن اداره کل دارد.

هر چهار روز تنها یک قطار وارد ایستگاه کرمانشاه میشود که کمتر از یک درصد مسافران استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه را پوشش می دهد.

شبکه راه آهن کشور از نظر مدیریت، تعمیر و نگهداری خطوط و وسایل نقلیه ریلی، بهره برداری و... شامل ۲۰ منطقه است. بیشتر استان های دارای خط ریلی معمولا یک اداره کل دارند اما استان خوزستان ۲ اداره کل (جنوب و زاگرس) و سه استان یزد، خراسان جنوبی و رضوی یک اداره کل (شرق) دارند.

راه آهن کرمانشاه ۲۹ اسفند ۹۶ با حضور رئیس جمهوری افتتاح شد.

تعدادی از مدیران ارشد راه آهن کشور و شرکت ساخت زیربناهای حمل و نقل کشور مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران را در سفر به استان کرمانشاه همراهی می‌کنند.

۷۴۴۴/۳۰۳۳/۳۲۰۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.