نوربخش حاتمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به ویژگی های استان کرمانشاه، افزود: اقلیم های متنوع و متوسط بارندگی مطلوب و کشاورزان سختکوش فرصت مناسبی را برای توسعه کشاورزی کرمانشاه فراهم آورده است و ما نیز در سازمان جهاد کشاورزی تلاش خواهیم کرد با برنامه ریزی به روز فرصت های جدیدی برای کشاورزی استان فراهم کنیم.

او با اشاره به مهاجرت کشاورزان سایر استان ها به کرمانشاه و اجاره اراضی کشاورزی گفت، برنامه سازمان جهاد کشاورزی این است که در آمد حاصل از کشاورزی اقتصادی به کشاورزان استان برسد و با آموزش کشاورزی اقتصادی به بهره برداران قصد داریم مانع از رواج اجاره اراضی به کشاورزان دیگر استان ها شویم.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت کارشناسان پهنه در مراکز جهاد کشاورزی، اظهار داشت: امروز مشکلی در خصوص انتقال یافته ها به مزارع کشاورزان نداریم و مشکل اصلی این است که رهایی از کشاورزی سنتی و رفتن به سمت کشاورزی اقتصادی و درآمد زا علاوه بر عزم مسئولین نیازمند تلاش و پیگیری کشاورزان نیز هست.

وی افزود: برای افزایش درآمد سرانه کشاورزان نیازمند همراهی کشاورزان با متولیان و مسئولین امر هستیم و چنانچه ارتباط چند سویه کارشناسان پهنه با مراکز تحقیقاتی و کشاورزان به خوبی عملیاتی شود به طور قطع رفتن به سمت کشاورزی مدرن و درآمد زا تسهیل خواهد شد.

حاتمی سپس با اشاره به وضعیت بیکاری  استان گفت: مهم ترین دغدغه سازمان جهاد کشاورزی استان در برنامه سه ساله، تسهیل امر سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه کشاورزی استان و رونق صنایع تبدیلی است.

وی تسهیل امور برای سرمایه گذاران و کاهش بوروکراسی اداری را از جمله ضروریت های سازمان برای سرمایه گذاری بخش کشاورزی به حساب آورد و تاکید کرد امروز در بحث توسعه گلخانه ها موانع پیشین برای اخذ استعلام ها تا حدودی برداشته شده و سازمان از کمترین سطوح ایجاد گلخانه ها نیز با پرداخت تسهیلات حمایت می کند.

حاتمی در ادامه با اشاره به تسهیلات اختصاصی به واحدهای دامی افزود: استان کرمانشاه ظرفیت بسیار بالایی در دامپروری دارد و گوسفند نژاد سنجابی کرمانشاه در دنیا بی نظیر است و در این راستا توانسته ایم مرکز تحقیقات دام غرب کشور را در استان راه اندازی نمائیم و برنامه سازمان این است که نژادهای دامی پر محصول را ترویج نماید.

وی سپس تصریح کرد: می بایست منابع و تسهیلات را هدفمند توزیع نمائیم و مانع از آن شویم که این منابع بدون برنامه ریزی توزیع شود.

وی در ادمه با اشاره به وضعیت بیکاری دانش آموختگان استان نیز گفت: برنامه سازمان اشتغالزایی در بخش خصوصی کشاورزی استان برای دانش آموختگان کشاورزی است و تاسیس مراکز جهاد کشاورزی خصوصی نیز در همین راستا هدف گذاری شده است.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

در این استان ۲ میلیون نفری حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.

۳۰۳۳/۸۰۶۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.