به گزارش ایرنا؛ محمدرضا مومنی روز سه شنبه در بازدید از انجام عملیات مایه کوبی دام ها در استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت کار دامپزشکی در تامین غذای سالم، افزود: حجم فعالیت های دامپزشکی از جمله مایه کوبی دام ها بالا است و نیاز به اعتبارات بیشتری دارد. 

در ادامه دکتر شتابی حسابرس کل دیوان محاسبات نیز در بازدید از نحوه خدمات رسانی دامپزشکی در مناطق محروم و عشایری گفت: بهره برداران دامپزشکی افرادی زحمتکش و پرتلاش و تولید کننده واقعی هستند که با حمایت های مستمر دامپزشکی اقدام به پرورش دام و طیور و تولید محصولات دامی در شرایط سخت می نمایند.

وی افزود: از مسئولان عالی استانی و کشوری درخواست می کنیم با حمایت های خود از دامپزشکی، زمینه ایجاد کار مضاعف را فراهم آورند.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی از طرح مایه کوبی دام ها علیه بیماری لمپی اسکین گاو و گوساله، بروسلوز بره و بزغاله، واکسیناسیون هاری سگ و ppr در روستای اسدآباد، از گاوداری ۶ هزار راسی بنیاد مستضعفان در جاده ماهیدشت، تست سل و بروسلوز و انجام عملیات تست مشمشه از اسبداری ماهیدشت از نزدیک با نحوه کارکرد پرسنل و سختی کار و شرایط و محیط کاری نامتعارف آشنا و بازدید کرد.

وی همچنین از گاوداری بنیاد مستضعفان در بخش ماهیدشت بازدید کرد. این گاوداری سه هزار راس مولد ماهیدشت در ۲۰ کیلومتری غرب کرمانشاه قرار دارد و زمینه اشتغال ۱۵۰ نفر مستقیم و یک هزار نفر غیر مستقیم را فراهم کرده است.

در ادامه مومنی با حضور در یکی از اسبداری های بخش ماهیدشت از اجرای تست مشمشه در این اسبداری بازدید کرد.

در راستای مبارزه با بیماری های مشترک بین انسان و دام تست مشمشه در جمعیت اسب را انجام می شد، مشمشه یکی از قدیمی ترین بیماری های عفونی واگیر دار و قابل انتقال بین حیوانات و انسان است. بیشتــر تک سمیان (اسـب ، الاغ و قاطر ) به این بیماری حساس بوده و ابتلاء به مشمشه می تواند منجر به مرگ آنها شود.

به گزارش ایرنا؛ در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است. 

در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد. 

در استان کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود. 
۳۰۳۳/۸۰۶۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.