به گزارش ایرنا؛ دکتر محمودرضا مرادی روز یکشنبه در نشست پسماندهای بیمارستانی استان در سرسرای اجتماعات معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه افزود: یک شرکت طرف قرارداد، زباله های بی خطر شده را به مکانی که شهردای تعیین کرده انتقال می دهد.

او گفت: از نظر قانونی دانشگاه علوم پزشکی فقط موظف به بی خطر سازی است و این‌ کار در تمام بیمارستان ها انجام می شود و همه اشیایی که از بیمارستان ها به عنوان زباله خارج می شوند، بی خطر هستند.

وی اظهار داشت: از نظر ما بین یک تکه شیشه شکسته و یک سرنگ بیمارستانی تفاوتی از نظر عفونی بودن نیست، اما از آنجا که این زباله ها نمای ظاهری نامناسبی دارند، تلاش کرده ایم در اکثر بیمارستان ها خردکن نصب کنیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: با صرف ۳۵ میلیارد ریال هزینه برای سایر بیمارستان ها هم اکنون ۲ دستگاه دیگر خریداری شده و تا چندماه آینده بیمارستان های باقیمانده به دستگاه خردکن مجهز می شوند.

مرادی افزود: بهتر آن است دستگاه ها وظایف خود را در این زمینه به درستی انجام دهند و با حرف های غیرکارشناسی موجب نگرانی مردم‌ نشوند.

او گفت: دانشگاه علوم‌ پزشکی اتهامات ناروا و تشویش اذهان مردم را نمی پذیرد.

اکنون ۲ هزار و ۶۸۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان فعال است. 
۳۰۳۳/۸۰۶۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.