یک مشاور تحصیلی از کلاس نهمیها خواست تا بر اساس علاقه خود و نیازهای جامعه انتخاب رشته کنند.
جهانگیر مرادی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با تاکید بر اینکه کلاس نهمیها باید آگاهانه انتخاب رشته کنند، گفت: انتخاب رشته بر اساس استعدادها، توانایی و علایق سبب خواهد شد تا دانشآموز بتواند در دوران بعدی تحصیل و حتی زندگی آینده خود موفقتر باشند.
مرادی یادآور شد: اگر انتخاب رشته تحصیلی مبتنی بر توانایی و علایق دانشآموز باشد، احتمال موفقیت شغلی او در آینده بیشتر خواهد شد و در غیراینصورت چه بسا به دلیل انتخاب نادرست نتواند آینده شغلی خوبی را برای خود فراهم کند.
این کارشناس ارشد علوم تربیتی ادامه داد: دانشآموزان در انتخاب رشته باید به نیازهای جامعه هم توجه داشته باشند و پس از بررسی آینده شغلی یک رشته تحصیلی، آن رشته را انتخاب کنند.
وی با تاکید بر اینکه تحصیل در هنرستانها افراد را سریعتر آماده حضور در بازار کار خواهد کرد، تاکید کرد: دانش آموزان کلاس نهمی با انتخاب تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش می توانند سریعتر جذب بازار کار شوند.
مرادی عدم شناخت دانش آموزان از هنرستان ها و رشتههای آن در کنار عدم شناخت علاقمندیهایشان را در کمتر رغبت داشتن آنها به تحصیل در هنرستانها موثر دانست.
مرادی با یادآوری اینکه هنرجویان هنرستان ها هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل ندارند، یادگیری کار و زودتر جذب بازار کار شدن را از امتیازهای تحصیل در هنرستانها برشمرد.
این کارشناس ارشد علوم تربیتی با تاکید بر اینکه هنرستانها به دنبال کارآفرین بار آوردن هنرجویان خود هستند، اضافه کرد: در جامعه امروزی افرادی که به دنبال مهارت آموزی هستند، موفقترند.
مرادی با اشاره به اقبال زیاد خانوادهها به تحصیل فرزندانشان در رشته علوم تجربی به امید تحصیل آنها در رشته های پزشکی، گفت: خانواده ها باید توجه داشته باشند که ظرفیت تحصیل در رشته های علوم پزشکی محدود است و تنها دانش آموزان با بنیه علمی قوی و مستعد می توانند آینده تحصیلی موفقی در این رشته ها داشته باشند و خیلی دور از انتظار نیست که دانشآموزان این رشتهها سالها برای قبول شدن در رشته مورد نظر خود در دانشگاه پشت کنکور بمانند.
انتهای پیام