به گزارش ایرنا، پایگاه خبری پلیس روز شنبه به نقل از سرهنگ «فضل الله شیری» اعلام کرد: سال گذشته تصادف عابران پیاده 63 درصد کل تصادفات درون استانی را به خود اختصاص داد از این رو می طلبد نسبت به ایمنی این افراد در مقابل حوادث رانندگی ارزیابی های دقیق تری صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: نبود آموزش کافی در میان عابران پیاده به ویژه کودکان و سالمندان، ضعف در رفتار ترافیکی رانندگان وسایل نقلیه، بی توجهی و اجتناب آنها در رعایت قوانین و مقررات ترافیکی مانند سرعت غیرمجاز و فراهم نبودن شرایط ایمنی در عبور و مرور عابران پیاده در عرض خیابان ها از لحاظ مهندسی ترافیک مانند زیرگذر و روگذر پل های عابر پیاده و ... از مهمترین عوامل سوانح رانندگی به شمار می روند.
سرهنگ شیری با بیان اینکه عموم شهروندان در طول روز حداقل یک بار از وسایل حمل و نقل استفاده می کنند، گفت: بهبود تجهیزات ایمنی عابرین پیاده بخصوص در گذرگاه های عرضی تاثیر بسزایی در افزایش ایمنی و کاهش تصادف دارد.
این مقام انتطامی در پایان اظهار امیدواری کرد: با ایمن کردن گذرگاه های عابران پیاده و همچنین رعایت قوانین و مقررات از سوی آن ها، شاهد حوادث رانندگی کمتری باشیم.
7458/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.