به گزارش ایرنا؛ دکتر علیرضا معرفت روز پنجشنبه در آئین گردهمایی دانشجویان غیرایرانی، در سرسرای اجتماعات پروفسور شمسی‌پور کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی افزود: همچنین بر اساس آخرین رده‌بندی که کمتر از 2 ماه پیش منتشر شد و پایگاه ISC برای اولین بار چند دانشگاه ایران را با دانشگاه‌های مطرح جهان مقایسه کرده، دانشگاه رازی از نظر جایگاه بین المللی، رتبه پنجم دانشگاه‌های جامع کشور را به خود اختصاص داد.
وی تاکید کرد: دانشگاه رازی پنجمین دانشگاه ایران در رتبه بین‌المللی است و بدون شک بعد از چند دانشگاه مرکز، حتی از دانشگاه بوعلی همدان جلوتر هستیم که مایه افتخار است.
وی با اشاره به امتیازات قابل توجه دانشگاه‌ رازی، افزود: شاخص H دانشگاه رازی تا یکسال پیش 86 بود اما اکنون به 89 رسیده و از نظر شاخص H رتبه هفتم را در دانشگاه‌های ایران داریم.
دکتر معرفت با تاکید بر اینکه کیفیت دانشگاه رازی رو به ارتقاء است و به هیچ‌وجه نزول نخواهد یافت، افزود: دانشجویان غیرایرانی به سمت برقراری ارتباط با موسسات و دانشگاه‌های عراق، ایران، افغانستان و سایر کشورها بروند و مطمئناً دانشگاه با همکاری معاونت‌ ها تسهیلاتی را لحاظ می‌ کند.
رئیس دفتر و مشاور ارشد رئیس دانشگاه رازی در ادامه با خیرمقدم به دانشجویان غیرایرانی و با تشکر از مسئول دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه در برگزاری این مراسم، اظهار داشت: دانشجویان غیرایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه رازی اطمینان داشته باشند که همیشه مسائل و دغدغه‌های آنها مدنظر مسئولان دانشگاه بوده و هست.
دکتر معرفت افزود: یکی از اهداف و سیاست کلی در مورد دانشجویان خارجی این است که وقتی وارد کشور دیگری و جامعه دانشگاهی جدیدی می‌شوند باید با آن جامعه دانشگاهی جدید عجین شوند نه اینکه وقتی وارد یک دانشگاه جدید شدند کُلنی تشکیل دهند چرا که تشکیل کُلنی سبب عدم تحقق اهداف دانشجویان خارجی و دانشگاه پذیرنده می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه شرایط و ضوابط دانشگاه رازی برای دانشجویان بومی و غیرایرانی یکسان است، افزود: ما دانشجویان غیرایرانی را همانند دانشجویان ایرانی می‌دانیم و هر آیین‌نامه‌ها و ضوابط و شرایطی که برای دانشجوی بومی وجود دارد برای دانشجوی غیرایرانی نیز لحاظ شده است.
او درادامه بر یادگیری زبان فارسی از سوی دانشجویان غیرایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه رازی، تاکید کرد و تصریح کرد: فراگیری زبان فارسی از سوی دانشجویان غیرایرانی یا قبل از ورود به کشور مورد نظر باید انجام شود و یا بعد از ورود با شرکت در دوره‌ها و تمهیدات اندیشیده شده است.
او یادآوری کرد که هنوز دانشجویانی هستند که باوجود گذراندن این دوره‌ها و با اینکه به ماه‌های پایانی تحصیلات خود نزدیک می‌شوند اما هنوز در مسأله زبان مشکل دارند و لذا باید یادگیری زبان فارسی را جدی بگیرید.
مشاور ارشد رئیس دانشگاه رازی خطاب به دانشجویان غیرایرانی گفت: همه شما سفیرانی هستید که می‌توانید مزیت‌ها و ویژگی‌های شاخص و برجسته دانشگاه رازی از جمله رتبه، موقعیت مکانی و همجواری با عراق، امکانات و تسهیل در عبور و مرور را به دانشگاه‌ها، موسسات و مسئولان کشور خود منعکس کنید.
دکترمعرفت در ادامه ‌با اشاره به راه‌اندازی دفتر امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه رازی، گفت: در همین مدت کوتاه اخیر، چندین تفاهم‌نامه با کشورهای مختلف داشتیم از جمله تفاهم‌نامه با دانشگاه دمشق که روز گذشته انجام شد.
او بر انجام تحقیقات و طرح‌های علمی- پژوهشی مشترک میان دانشگاه رازی و دانشگاه‌های خارجی تاکید کرد و گفت: دانشگاه رازی دانشگاه پیشرو در کشوری است که با سرعت در حال توسعه است و انتظار می‌رود بیشترین سرمایه‌گذاری تمام دانشگاه‌ها و کشورهای در حال توسعه، روی تحقیقات کاربردی باشد.
وی اضافه کرد: در دیدار با رایزن علمی عراق و نمایندگان دانشگاه‌های مختلف نیز بر انجام کنفرانس‌ها، تحقیقات، مجلات بین‌المللی و طرح‌های پژوهشی مشترک تاکید شد که باید از این فرصت‌ها استفاده کرد.
دانشگاه رازی که نام آن برگرفته از «محمدبن زکریای رازی» یکی از دانشمندان بزرگ ایرانی سده سوم هجری است، اکنون دارای 9 دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص 10 استاد، 49 دانشیار، 250 استادیار، 46 مربی، و در مجموع 355 عضو هیات علمی در 39 گروه آموزشی و حدود 12 هزار دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.
اکنون 125 دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه رازی کرمانشاه تحصیل می کنند.
3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.