دکتر رضا منصوری روز سه شنبه در حاشیه بازدید فرماندار قصرشیرین از بیمارستان ابوالفضل (ع ) در رابطه با مرگ کودک شیرخواره قصرشیرینی در این بیمارستان، گفت: قرائن و شواهد نشان می دهد این طفل سه روز قبل از حادثه دچار اسهال و استفراغ شدید بوده و توسط پزشک عمومی ویزیت و به بیمارستان فوق تخصصی محمد کرمانشاهی در مرکز استان ارجاع داده شد.
وی اظهار کرد: کودک فوت شده، در آن مرکز توسط فوق تخصص و متخصص اطفال ویزیت و درخواست آزمایش می شود که متاسفانه این آزمایش توسط والدین به رویت آن پزشک نمی رسد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین گفت: شب 28 اسفند راس ساعت 23 و 45 دقیقه بیمار با حال عمومی بد، کاهش شدید فشار خون و کمای نسبی به بیمارستان شهرستان آورده می شود که تحت اقدام های احیا از جمله رگ گیری قرار می گیرد که متاسفانه به دلیل 'کلاپس' کامل عروقی و کم آبی شدید بدن اقدام احیا موثر واقع نمی شود و بیمار در مسیر اعزام به شهرستان سرپل ذهاب فوت می شود.
دکتر منصوری در خصوص مطالبه مردمی جهت عدم حضور جراح در بیمارستان، گفت: در گام اول نباید اجازه دهیم بیمار به این مرحله از شدت و پیشرفت بیماری برسد و بعد به بیمارستان منتقل شود که نیاز به حضور جراح برای رگ گیری باشد علاوه بر اینکه معلوم نبود که حضور جراح در آن موقع هم برای این کار موفقیت آمیز بوده باشد.
وی گفت: بر اساس دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراکز درمانی دارای یک متخصص، هر پزشک موظف به 23 روز ماندگاری در بیمارستان طی یک ماه است که اینجانب از ابتدای سال 97 تا پایان سال در مجموع به مدت 342 روز و با میانگین 28/5 روز در ماه حضور فعال داشته ام هر چند که نبود بنده در این روز با هماهنگی و درخواست مرخصی با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بوده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین افزود: از اصحاب رسانه و دست اندرکاران فضای مجازی انتظار داریم که در بیان مطالب خود صدق گفتار را داشته باشند و آنچه که عدم رگ گیری تعبیر شده اصل موضوع نیست.
دکتر منصوری با بیان اینکه هر پزشک در پیشگاه خداوند متعال متعهد و موظف است و اینکه اعمال و رفتار ما از سوی حق تعالی رصد و کنترل می شود و همه زوایای پیدا و پنهان ما تحت نظر اوست باید علاوه بر تعهد اخلاقی و وظیفه ذاتی خود، در درگاه خدا هم پاسخگو باشیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این شهرستان در زمینه کنترل و کاهش بیماری های اسهال، سالک و تب مالت رتبه اول استان کرمانشاه را داراست که در اخبار رسانه ها این موضوع مطرح و مدنظر قرار گیرد.
وی گفت: از همه مردم قصرشیرینی تقاضامندیم که در صورت بروز و مشاهده بیماری در اسرع وقت به بیمارستان مراجعه کنند تا از تشدید و شیوع بیماری جلوگیری به عمل آید.
بیمارستان 96 تختخوابی حضرت ابوالفضل (س) قصرشیرین سال 76 ساخته شده و دارای بخش های اطفال، اتاق عمل، جراحی عمومی، آزمایشگاه، بخش زنان و زایمان، سونوگرافی، رادیوگرافی، اورژانس، داروخانه، بخش سرپایی، بستری و تخت های CPR است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق و 2مرز رسمی و فعال پرویزخان و خسروی بیش از 27 هزار تن جمعیت دارد.
3012/3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.