روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه روز چهارشنبه نقل از هوشنگ بازوند در دیدار سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در استانداری با وی افزود: اقدام هایی مانند مایه کوبی دام ها باعث صیانت و حفظ سرمایه های دامی شده و با این کار امنیت شغلی دامداران را تضمین کرده است.
او با اشاره به مرزی بودن استان کرمانشاه نیز گفت: همجواری با کشور عراق ممکن است در مقاطعی از سال با ورود بیماری روبرو شویم که دامپزشکی باید همواره آمادگی مقابله با چنین مواردی را داشته باشد.
استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به وارد شدن خسارت به ادارات دامپزشکی در مناطق زلزله زده استان، اظهار داشت: برای بازسازی این ادارات دامپزشکی را مساعدت می کنیم.
بازوند با درخواست اداره کل دامپزشکی استان مبنی بر تخصیص اعتبار برای بازسازی ادارات دامپزشکی قصرشیرین و جوانرود و مقاوم سازی پست قرنطینه ای مرزی به لیست واحدهای نیاز به بازسازی در مناطق زلزله زده موافقت و تاکید کرد: با مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان این موضوع انجام خواهد شد.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه نیز در این دیدار با قدردانی از حمایت های استاندار و مجموعه مدیریتی استان از این اداره کل گفت: دامپزشکی در حوزه تامین بهداشت عمومی با نظارت بر فرآورده های خام دامی و در حوزه صیانت از سرمایه های دامی با واکسیناسیون های رایگان، مراقبت و پایش بیماری ها سرمایه های دامی استان را صیانت می کند.
امید حاج محمدی، نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی را اولویت دامپزشکی دانست و افزود: در راستای تامین سلامت فرآورده های خام دامی استان دامپزشکی علاوه بازرسی های مستمر روزانه هر ماه گشت های مشترکی برگزار می کند.
او با بیان اینکه سلامت و بهداشت گوشت برای عموم دارای حساسیت ویژه ای است، اظهار داشت: برگزاری کلاس های توجیهی و آموزشی برای متصدیان رستوران ها و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به منظور افزایش سطح دانش متصدیان و به تبع آن تامین هرچه بیشتر بهداشت فرآورده خام دامی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به رد و بدل شدن موافقت نامه بازسازی ادارات دامپزشکی سرپل ذهاب، گیلانغرب، دالاهو، پاوه، اسلام آباد و مقاوم سازی ثلاث باباجانی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، افزود: کارهای بازسازی این ادارات با حمایت مجموعه استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در حال انجام است.
حاج محمدی در پایان از توجه ویژه استاندار در افزایش اعتبارات تملکی و هزینه ای دامپزشکی استان قدردانی کرد و اظهار داشت: تقویت اعتبارات دامپزشکی مستقیما اشتغال پایدار تولید کنندگان دام و طیور و همچنین حفظ سلامت مردم، تاثیر گذار است.
به گزارش ایرنا؛ در استان کرمانشاه چهار میلیون و 650 واحد دامی و بیش از یک هزار و 333 واحد دامپروری صنعتی شامل 700 واحد مرغداری گوشتی صنعتی، 176 واحد گاوداری شیری، 181 واحد پرواربندی گوساله و 219 واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین 24 واحد مرغداری تخمگذار، 13 واحد پرورش بوقلمون صنعتی، 9 واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، 2 واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از 309 هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در استان کرمانشاه سالانه بیش از 451 هزار تن انواع محصولات دامی شامل 336 هزار تن شیرخام، 36 هزار و 300 تن گوشت قرمز، 63 هزار و 800 تن گوشت طیور، 11 هزار و 100 تن تخم مرغ و چهار هزار و 83 تن عسل تولید می شود.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.