به گزارش ایرنا؛ هدایت حاتمی سه شنبه شب در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه در استانداری اظهار داشت: استان کرمانشاه دارای یک مجموعه واحدهای راکد است که باید با یک کار کارشناسی دقیق به دسته بندی مشکلات آن ها بپردازیم و سپس با یک اولویت بندی، آن هایی که قابل احیاء است را با جدیت در دستور کار قرار دهیم.
او گفت: در کنار این کار، برنامه های بهبود فضای کسب و کار و جذب سرمایه های جدید را نیز با جدیت دنبال می کنیم.
او گفت: بخش اصلی فعالیت های مجموعه های دولتی به شکل برون بنگاهی است در حالیکه همزمان به مشکلات درون بنگاهی نیز باید پرداخت و با رفع آن ها زمینه توسعه فعالیت های تولیدی را فراهم کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: در کنار جذب سرمایه گذاران جدید باید به دنبال رفع مشکلات مجموعه های توانمند فعلی که حدود 200 واحد هستند باشیم تا آن ها بتوانند با تمام ظرفیت به تولید بپردازند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در ادامه گفت: بخشی از این واحدهای توانمند، سال هاست مشغول فعالیت هستند و خواهان توسعه ظرفیت تولید و ایجاد اشتغال جدید هستند.
حاتمی افزود: این واحدها را می بایست شناسایی کنیم و در قالب یک تفاهم نامه، کمک هایی که آن ها نیاز دارند و کارهایی که می توانند برای افزایش تولید و سطح اشتغال انجام دهند را مدون کنیم.
او گفت: همچنین در حال شناسایی تعاونی های تولیدی و خدماتی توانمند هستیم و در حال رفع مشکلات آن ها هستیم. وی اضافه کرد: خوشبختانه مجموعه مرغ داری ها به یک تفاهمی مناسب با شرکت گاز رسیده اند و تلاش می کنیم با یک برنامه ریزی مناسب دیگر مشکلات این حوزه را هم حل کنیم تا کم کم به یک سطح مناسب صادراتی برسند.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای یک هزار واحد تولیدی با 30 هزار نفر اشتغالزایی است.
3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.