به گزارش ایرنا، با توجه به شروع فصل بارندگی ضرورت اتخاذ و اجرای اقدام هایی برای جلوگیری از آبگرفتگی معابر کنگاور و البته سایر مناطق استان احساس می‌شود. این موضوع که یکی از معضلات جدی مدیریت شهری کنگاور در سال‌های گذشته بوده، در هفته‌های اخیر نیز بارها مطرح و مورد انتقاد شهروندان قرار گرفته است.
مسئولان مربوطه معتقدند تخصیص اعتبارات کلان برای اصلاح معابر راهکار حل این معضل در بلندمدت است و در کوتاه مدت نیز آماده بودن کارکنان خدمات شهرداری برای مقابله با مشکل آبگرفتگی توصیه می‌شود.

** آماده باش کامل دستگاه های اجرایی ستاد بحران کنگاور
فرماندار کنگاور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بر تسریع تخلیه آبگرفتگی معابر و میدان‌های شهر در هنگام بارندگی تاکید کرد و بیان داشت: نیرو‌های خدماتی و امدادی هنگام بارش باران باید در حل مشکلات مردم فعالانه تلاش کنند.
خیراله خزایی بر همکاری دستگاه‌های ذیربط در تخلیه آبگرفتگی در مناطق مختلف تاکید کرد و افزود: برای حل مشکل آبگرفتگی دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری، راهداری و حمل و نقل، هلال احمر، مدیریت بحران و دیگر دستگاه‌ها باید فعالانه خدمات ‌رسانی لازم را انجام دهند.
فرماندار کنگاور با بیان اینکه هنگام بارش باران مشکلات در شهر‌ نسبت به دیگر مناطق غیر شهری بیشتر است، گفت: بارش باران در مناطق درون شهری به شکل محسوستری نسبت به مناطق برون شهری مشکل ایجاد می‌کند که ضرورت دارد همه امکانات و تجهیزات به مدیریت شهری کمک کنند.
خزایی با تاکید بر ارائه راهکار برای تسریع در رفع آبگرفتگی هنگام بارش باران گفت: گستردگی آب گرفتگی در کنگاور زیبنده این شهر و مردمان خوب آن نیست و باید با ارائه راهکار و تدابیر مناسب برای تسریع در تخلیه آبگرفتگی معابر با همکاری همه دستگاه‌ها اقدام شود.

**رفع مشکل آبگرفتگی معابر کنگاور نیازمند اعتبار است
رئیس شورای شهر کنگاور اعلام کرد که برای اجرای طرح جامع دفع آب های سطحی به اعتبارات قابل توجه نیاز است که امیدواریم دولت تدبیر و امید در این راستا اعتبارات عمرانی خوبی لحاظ کند.
ابوالقاسم طاهرآبادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: مشکلات معابر سطح شهر کنگاور به عنوان یک میراث نامیمون به شهردار کنگاور رسیده است.
وی افزود: باید قبول داشت که این مشکلات مختص شهرستان کنگاور نبوده و در مواقع بارندگی، تصاویری از آب گرفتگی معابر و خیابان ها از تمام استان ها در شبکه های مجازی و رسانه ها پخش می شود.
وی تصریح کرد: به دلیل شرایط توپوگرافی و جغرافیایی، شهر کنگاور از شیب مناسبی برخوردار نیست و همین امر سبب کندی حرکت روان آب در داخل جوی ها و در نتیجه سرریز شدن این روان آبها به معابر و پیاده روها می شود.
رئیس شورای شهر کنگاور ادامه داد: کانالها باید با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه طراحی شوند و از شیب بندی، عمق، سرعت هدایت روان آب و ابعاد مجاری هدایت آب های سطحی مناسب برخوردار باشند.
طاهرآبادی اظهار کرد: این مشکلات را به اطلاع مسئولان استانی رساندیم که در صورت تامین اعتبار مشکل آب گرفتگی شهر کنگاور رفع می شود.

** آماده باش شهرداری برای بارش‌های پاییزی کنگاور
شهردار کنگاور هم در این راستا به خبرنگار ایرنا گفت: شهرداری، اقدام های عمرانی، لایروبی انهار، کانال‌ها و مسیل‌ها و آمادگی های لازم و پیش‌ بینی تجهیزات مورد نیاز و نیروهای انسانی برای مقابله با بارندگی و آبگرفتگی سطح شهر را انجام داده است.
رامین صادقی اضافه کرد: برای مقابله با آبگرفتگی معابر و خیابان های سطح شهر پیش‌بینی‌های لازم در خصوص تجهیزات مورد نیاز زمان بارندگی برای انجام عملیات لایروبی طبق زمان‌بندی مشخص در حال انجام است و تا پایان فصل بارندگی ادامه دارد.
وی با بیان اینکه برنامه عملیاتی در خصوص مقابله با آبگرفتگی ناشی از بارندگی ها، قبل، بعد و در حین بارش ها انجام می‌شود، گفت: برنامه‌ها و اقدام های شهرداری شامل تجهیز گروههای فوریتی، استقرار نیروهای انسانی در محل‌های حساس و آبگیر و رفع مشکلات احتمالی زمان بارش برای شهروندان است.
‏وی یادآورشد: شهروندان با رعایت مسائل ایمنی در مواقعی که بارش باران باعث آبگرفتگی معابر و خیابان ها می شود از تردد زیاد در سطح شهر خودداری کنند.
آنچه مسلم است امروزه با گسترش شهرها و رشد آهنگ شهرنشینی همچنین افزایش مشکلات و معضلات ناشی از این فرآیند و اهمیت یافتن مدیریت یکپارچه و توسعه متوازن، همه جانبه و پایدار شهر، بحث بهسازی زیر ساخت های موجود شهری بیش از پیش قوت یافته است.
گزارش از مجید رحمتی
8066/7447
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.