به گزارش ایرنا؛ علیرضا مرادی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برنامه کاری دکتر منصور غلامی در سفر یک روزه به کرمانشاه از روز دوشنبه 30 مهر با ادای احترام به مقام والای شهدا آغاز می شود و سپس از پردیس تاق بستان دانشگاه رازی بازدید می کند.
وی بازدید از آزمایشگاه مرکزی، نفت و پتروشیمی، دانشکده هنر و معماری و نمایشگاه عکس زلزله را از دیگر برنامه های سفر وزیر علوم به کرمانشاه اعلام کرد.
به گفته او در سفر وزیر علوم به کرمانشاه آئین بازگشایی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه رازی نیز برگزار می شود.
رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه در تشریح مشخصات فنی دانشکده برق و کامپیوتر این دانشگاه گفت: مساحت این دانشکده به عنوان مرحله دوم دانشکده فنی و مهندسی در زمینی به مساحت 6 هزار و 200 متر مربع و با 9 میلیارد و 600 میلیون تومان ساخته شده است.
مرادی بازدید از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و افتتاح دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی و سپس بازدید از دانشگاه صنعتی کرمانشاه را از دیگر برنامه های سفر وزیر علوم به کرمانشاه دانست.
او گفت: برای ساخت دانشکده علوم مهندسی و کشاورزی دانشگاه رازی به مساحت پنج هزار و 250 متر مربع، هشت میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
وی اظهار داشت: وزیر علوم در ادامه این سفر با روسا و معاونان دانشگاه های استان در محل دانشگاه صنعتی کرمانشاه دیدار می کند.
دیدار وزیر علوم با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، برنامه پایانی سفر یکروزه دکتر غلامی است.
دانشگاه رازی در بهمن ماه سال 1351 در شهر کرمانشاه با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد. این مرکز در سال 1353 به دانشگاه رازی تغییر نام یافت.
در شروع سال تحصیلی در سال 1352-1351 دانشکده علوم با پذیرش 200 دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی فعالیت خود را شروع کرد.
پس از انقلاب شکوهمند اسلامی و با توجه به اهداف متعالی انقلاب مبنی بر توسعه فرهنگی- اجتماعی مناطق محروم با راه اندازی دانشکده تربیت دبیر سنندج و دانشکده دامپروری ایلام ارتقا یافت. در سال 1370 دانشکده تربیت دبیر سنندج به دانشگاه کردستان و دانشکده دامپروری ایلام به دانشگاه ایلام تبدیل و از دانشگاه رازی منفک شدند.
دانشگاه رازی اکنون 10 دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دارد و با بهره گیری از دانش و تخصص 10 استاد، 49 دانشیار، 250استادیار، 46مربی، و جمعا 355 عضو هیات علمی در 39 گروه آموزشی و 12 هزار و 347 نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.
7460/3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.