فرهاد خزدوزی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حداقل هزینه لازم برای خرید دوچرخه و تجهیزات این رشته ورزشی، 100 میلیون ریال است که در صورت حرفه ای کار کردن به 300 میلیون ریال نیز می رسد.
وی افزود: هیات به دلیل نبود بودجه فقط توان اسکورت دوچرخه سواران با موتورسیکلت و خرید لاستیک و لنت را دارد بنابراین هزینه اصلی ورزش دوچرخه سواری بر عهده ورزشکار و خانواده ها است.
رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان با اشاره به اینکه امسال تاکنون هیچ بودجه ای به هیات تخصیص داده نشده است، یادآور شد: کاملا به بودجه و کمک های اداره کل ورزش و جوانان وابسته ایم و حامی مالی دیگری نداریم.
خزدوزی تاکید کرد: از آنجایی که بودجه هیات بسیار کم است پرسنل و مربیان هم به صورت داوطلبانه کار می کنند و هزینه ای بابت همکاری به آنان پرداخت نمی شود.
وی وضعیت وزرش دوچرخه سواری در شهرستان های استان را بسیار نامطلوب خواند و گفت: غیر از بیجار و سنندج که همواره قطب دوچرخه سواری بوده اند مابقی شهرستان ها در این رشته ورزشی بسیار ضعیف عمل کرده اند.
رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان اضافه کرد: در بعد همگانی کارهای خوبی در شهرستان ها انجام شده اما در بخش قهرمانی تعداد ورزشکاران حرفه ای بسیار اندک است.
خزدوزی ایجاد پیست مخصوص دوچرخه سواری در استان را یک رویا دانست و اظهار داشت: احداث این پیست ها کاری بسیار سخت و پر هزینه بوده و نیازمند طراحی توسط طراحان اروپایی است.
وی استعدادیابی در مدارس را از جمله برنامه های هیات برای توسعه این ورزش اعلام کرد و افزود: برگزاری کلاس های مربیگری و داوری و شرکت در لیگ های کشوری از دیگر برنامه های امسال هیات است.
خزدوزی به برگزاری مسابقات دوچرخه سواری کوهستان جوانان و بزرگسالان پسر و دختر کشور در سنندج اشاره کرد و گفت: این رقابت ها در بخش کراس کانتری و دانهیل ششم تا هشتم شهریور در دامنه کوه آبیدر سنندج برگزار می شود.
در حال حاضر حدود 100 دوچرخه سوار سازمان یافته و بیمه شده در کردستان مشغول به فعالیت هستند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.