علیرضا مرامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قطعا مسئولان و دولتمردان بدون کمک گرفتن از رسانه، توان موفقیت در کار و مسئولیت محوله را ندارند چون رسانه ها بازوی دولت در خدمت بهتر به مردم هستند.
وی با بیان اینکه سیاست مداران بدون وجود رسانه ها و مطبوعات نمی توانند اندیشه ها و برنامه های خود را عملی و به اطلاع عموم برسانند، افزود: البته این ارتباط دو جانبه و متقابل است و رسانه ها هم به حمایت مسئولان نیاز دارند ضمن اینکه راه را برای سیاست مداران هموار می کنند.
استاد علوم سیاسی دانشگاه کردستان نقش فرهنگی رسانه را غیرقابل انکار خواند و تاکید کرد: مطبوعات و اهالی رسانه در روشنگری افکار مسئولان و کمک به آنان برای انجام وظیفه، تاثیرگذار هستند.
مرامی با اشاره به اینکه کارکرد اصلی رسانه اطلاع رسانی است، یادآور شد: به دلیل نبود احزاب فراگیر و قدرتمند در کشور، برخی رسانه ها کارکرد سیاسی پیدا کرده و این موضوع هر چند با روح کار رسانه منافات دارد، اما اجتناب ناپذیر است.
وی رسانه ها را براساس کارکرد به 2 بخش ارگانی و غیرارگانی تقسیم کرد و گفت: کار اصلی رسانه های غیر ارگانی همان اطلاع رسانی حرفه ای است اما رسانه هایی (ارگانی) نیز جدا از این کار، کارکرد سیاسی را بر عهده گرفته و به نوعی نقش احزاب را بازی می کنند.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه کردستان با بیان اینکه کارکرد سیاسی رسانه ها بشدت افزایش پیدا کرده است، اضافه کرد: رسانه ها در صورت کارکرد سیاسی، باید مسئولیت پذیری سیاسی فعالیت های خود را نیز بر عهده بگیرند.
مرامی به ضرورت حفظ منافع ملی توسط رسانه ها نیز اشاره کرد و اظهار داشت: حفظ منافع عمومی و ملی باید چراغ راه کنش رسانه ها باشد و انتشار اخبار نباید منافاتی با این مقوله ها داشته باشد.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.