رئیس کمیته امداد امام (ره) گفت: باید قانونی جدید در حمایت از اقشار ضعیف جامعه تصویب شود که این فقط با همکاری دولت و نمایندگان مجلس محقق میشود.
به گزارش ایلنا ، سید پرویز فتاح امروز با هدف اطلاع از وضعیت خدماتدهی به مددجویان با تعدادی از خانوارهای تحت حمایت این نهاد در شهرستانهای دیواندره و سقز در استان کردستان دیدار کرد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته مستمری مددجویان سه برابر شد، افزود: با وجود اینکه امسال نیز مستمری مددجویان 14 درصد افزایش یافته اما با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و افزایش هزینههای نیازمندان باید قانونی جدید در حمایت از اقشار ضعیف جامعه تصویب شود.
فتاح با بیان اینکه در گذشته چندان با خدمات موردی به نیازمندان موافق نبودیم، تاکید کرد: با توجه به فشار اقتصادی و افزایش تورم قیمتها، امسال کمکهای موردی به نیازمندان افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه با توجه به تهدیدات دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بیش از هر زمانی نیازمند همبستگی، یکپارچگی و وحدت ملی و همدلی مذهبی، قومی و سیاسی هستیم، یادآور شد: هماکنون کشور دچار جنگ اقتصادی است و از دولت انتظار میرود با تدوین نسخه انقلابی راهکاری درست برای حل مشکلات ارائه کند.
رئیس کمیته امداد با تاکید بر اینکه همه خواهان موفقیت دولت هستند، اضافه کرد: نظام مواضع درستی در برابر دشمن اتخاذ کرده و رای افکار عمومی جهانی نیز با نظام جمهوری اسلامی ایران همراه است.
وی یکی از راهکارهای مقابله با مشکلات فعلی را همراهی ملت با نظام و دولت دانست و گفت: همه ما در این وضعیت مسئول هستیم و رفتار مدیران نباید اشرافی باشد بلکه سادگی یکی از خصوصیتهای مدیران انقلابی است.
فتاح با اظهار اینکه مردم منتظر اجرای عدالت برای مفسدان اقتصادی هستند، اظهار داشت: در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی باید نظام در اجرای حکم علیه مفسدان بدون تعارف با شخص و جایگاه فرد عمل کند.
وی به اشاره به اینکه دولت امسال 230 میلیارد تومان به بیمههای اجتماعی مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی اختصاص داده، افزود: با توجه به افزایش تعرفههای بیمههای درمانی، به شرکتهای بیمهگر بدهکار شدیم که تلاش می کنیم بدهی خود را تسویه کنیم.
فتاح یادآور شد: برخی از مددجویان روستایی در سالهای گذشته با هدف مقاوم سازی مسکن از تسهیلات بانکها استفاده کردند اما موفق به پرداخت اقساط خود نشدهاند که این امر مشکلاتی برای آنها به وجود آورده است. برای تسویه این بدهی 600 میلیارد تومانی در حال مذاکره با نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستیم تا از محل برداشت از صندوق توسعه ملی سهمی به این موضوع اختصاص دهند.
وی با اشاره به اینکه استان کردستان در پرداخت زکات از استانهای برتر کشور است، گفت: باید محل هزینهکرد زکات به اطلاع مردم برسد چراکه شفافیت در عملکرد موجب افزایش اعتماد عمومی به این نهاد میشود.
رئیس کمیته امداد اضافه کرد: تمام زکات جمعآوری شده برای ساخت مسکن، تامین جهیزیه، درمان و تحصیل نیازمندان و ساخت مسجد و پروژه های عمرانی روستاها هزینه میشود.
وی با اشاره به اینکه هر یتیم تحت حمایت بهطور میانگین پنج حامی دارد، افزود: متوسط پرداخت کمک حامیان در ماه 220 هزار تومان برای هر یتیم است در حالیکه میانگین دریافتی برخی ایتام 50 هزار تومان است که باید تلاش بیشتری برای جذب حامی صورت گیرد.