برهان صلواتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از محل اعتبارات سال گذسته در این بخش 200 میلیارد ریال از 330 میلیارد ریال اعتبار مصوب، تخصیص داده شد، اظهار داشت: تاکنون 152 میلیارد ریال برای 2 هزار و 375 طرح پرداخت شده است.
وی افزود: بیشترین میزان تسهیلات پرداختی در رشته های قالیبافی و صنایع دستی است و با توجه به اینکه اعتبارات بر اساس میزان جمعیت به شهرستان ها تخصیص داده شده، سنندج، سقز و مریوان بیشترین سهم را دارند.
صلواتی یادآور شد: باقی اعتبارات تسهیلات مشاغل خانگی کردستان در قالب 360 رشته شغلی در حال پرداخت است که انتظار می رود با کمک بانک ها این میزان تا آخرین مهلت تعیین شده این طرح پرداخت شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی همزمان در هفت استان کشور تاکید کرد: این طرح در راستای تفاهم نامه بین جهاد دانشگاهی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید اجرا می شود.
وی گفت: در راستای اجرای این طرح در استان کردستان زمینه اشتغالزایی دو هزار و 600 نفر در بخش مشاغل خانگی فراهم می شود که تاکنون 2 هزار و 577 نفر با مراجعه به سایت www.inhb.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام کرده اند.
به گزارش ایرنا، تسهیلات تصویب شده در حوزه اشتغال کردستان از محل اعتبارات سال 96 حدود 10 هزار میلیارد ریال بود که تاکنون 50 درصد از این سهمیه به بانک ها ابلاغ شده و شورای اشتغال استان و کارگروه های شهرستانی نیز طرح هایی بیشتر از سهمیه 50 درصدی به بانک ها معرفی کرده اند.
این میزان تسهیلات در سه حوزه منسجم شامل 6 هزار و 420 میلیارد ریال اشتغال فراگیر، 2 هزار و 600 میلیارد ریال اشتغال پایدار روستایی و 335 میلیارد ریال برای مشاغل خانگی است.
حدود 45 درصد از 2 هزار و 600 میلیارد ریال تسهیلات مصوب اشتغال پایدار روستایی به فعالیت های کشاروزی تخصیص یافته است.
تاکنون 2 هزار و 36 طرح با اعتبار یک هزار و 910 میلیارد ریال در سامانه کارا و در بحث اشتغال فراگیر ثبت شده و از این میزان به 238 طرح در مجموع 167 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.