دبیر سومین جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی گفت: ۱۵ گروه موسیقی نواحی مختلف ایران در سومین جشواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی در سنندج حضور دارند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جمال ارشدی در جمع خبرنگاران کردستان با اعلام برگزاری سومین جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی در کردستان گفت: این دوره از جشنواره از ۲ الی ۴ تیر ماه به مدت سه شبانه روز در مجمتع فجر سنندج برگزار می شود.
وی زمان تشکیل اولین دوره جشنواره را به سال ۹۳ نسبت داد و افزود: از سوی وزارت کشور مجوز برگزاری جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی به عنوان دبیرخانه دائمی در ۱۵ رشته موسیقی به کردستان واگذار شد.
وی به محدودیت های مالی تخصیص داده شده به جشنواره اشاره کرد و اظهار داشت: بودجه این جشنواره ملی و از سوی وزارت کشور تامین اعتبار می شود، و امسال نیز بالغ بر ۲۳۵ میلیون تومان برای این دوره از جشنواره در نظر گرفته شده که نسبت به دوره های پیش محدود تر شده است.
ارشدی، همت و عزم جمعی دستگاه های متولی را در برگزاری جشنواره مهم ارزیابی کرد و گفت: محور این جشنواره در سه پایه برپایی نمایشگاه، اجرای موسیقی و تشکیل پنل های تخصصی هدف گذاری شده است.
دبیر سومین جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی عنوان کرد: در نمایشگاه محصولات صنایع دستی استان های کشور در قالب ۳۵ غرفه و غالبا برای فروش و نیز در راستای تقویت فرهنگ بومی محلی، ایجاد فرصت های شغلی و معرفی توان و پتانسیل اقوام به مدت سه روز در خانه کرد سنندج دایر است.
ارشدی به اجرای موسیقی در جشنواره اشاره وعنوان کرد: در راستای ارتقای کیفیت اجراهای موسیقی امسال ۴ گروه را از ۱۹ گروه دوره سال پیش تقلیل و حذف، و برای اثر بخشی بیشتر مدیریت این حوزه را به انجمن موسیقی ایران واگذار کردیم.
وی در خصوص بخش سوم جشنواره مبنی بر پنل های تخصصی گفت: این بخش زیر نظر صاحب نظران عرصه موسیقی همچون انور قره داغی جهت به نمایش درآمدن موسیقس اصیل ایرانی یر روی صحنه اداره و اجرا می شود.
ارشدی در بخش دیگری از صحبتهای خود به نقش بارز و اثرگذار رسانه ها در بازتاب و انعکاس شایان جشنواره اشاره کرد و افزود: هدف ما اهمیت قائل شدن جراید و مطبوعات به امور فرهنگی جهت معرفی و شناساندن هر چه بیشتر پتانسیل های استان به کشور است، از این جهت می طلبد نسبت به انتشار دستاورد های این جشنواره اهتمام بیشتری شکل گیرد.