عزیز هاشمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشت صنعتی گل محمدی از سال گذشته در مریوان آغاز شده و تاکنون 22 هکتار به کشت این محصول اختصاص یافته است.
وی افزود: برداشت گل محمدی از نیمه دوم خرداد شروع و تا 15 تیر ماه نی زادامه دارد و در این مدت هر 2 تا سه روز یک بار برداشت گل از باغات انجام می شود.
هاشمی اضافه کرد: کشت گل محمدی به 2 صورت دیم و آبی به شیوه قلمه ریشه دار و پاجوش صورت می گیرد و مزرعه در سال دوم کشت، گل دهی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی مریوان یادآور شد: علاوه بر این مزارع صنعتی، در برخی مناطق روستایی این شهرستان کشاورزان به صورت متفرقه به کشت گل محمدی اقدام می کنند.
وی اضافه کرد: بخشی از محصول تولید شده برای مصرف شهرستان در کارگاه های خانگی خشک شده و بخش دیگری برای فرآوری و تولید گلاب به کارگاه های مخصوص فرستاده می شود.
هاشمی با اشاره به برنامه پنج ساله جهاد کشاورزی برای افزایش سطح زیر کشت گل محمدی در این شهرستان گفت: با توجه به تمایل کشاورزان برای کشت گل محمدی و وجود بازار مناسب، پیش بینی می شود در این مدت (پنج ساله) سطح زیر کشت به 100 هکتار افزایش یابد.
وی اظهار داشت: گل محمدی در مقایسه با سایر باغات نیاز آبی کمتری دارد و اگر باغات در سال به 25 مرحله آبیاری نیاز دارند، گل محمدی تنها پنج مرحله نیاز به آبیاری دارد.
شهرستان مریوان دارای 20 هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی است که از این مقدار هفت هزار هکتار به صورت آبی و 14 هزار هکتار به صورت دیم کشت می شود و سطح باغات این شهرستان حدود پنج هزار هکتار است.
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.