مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با اعلام این خبر در گفت و گو با خبرآنلاین اظهار کرد: این تعداد کتاب توسط خانم شهین سیف، مدیرآموزشگاه زبان های خارجی سروش به منظور استفاده علاقمندان به کتابخانه های عمومی استان اهدا شده است.
اسماعیل احمدی عنوان کرد: این کتاب ها بر اساس آخرین ویرایش و دارای موضوعات متنوع است که پس از ارسال و ثبت در کتابخانه های عمومی استان در دسترس علاقمندان قرار می گیرد.
وی ادامه داد: وقف کتاب به منظور کمک به ارتقای آگاهی و بصریت جامعه و توسعه فرهنگی بسیار ارزشمند و پسندیده است و که نتیجه آن توسعه کشور و سعادت جامعه است.
احمدی با تاکید بر اینکه اهدای کتاب اهدای اندیشه است، افزود: فرهنگ اهدای کتاب به کتاب خانه های عمومی به منظور استفاده همگانی باید در جامعه به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود و بخش های مختلف می توانند این فرهنگ را در جامعه ترویج دهند.
وی با اشاره به اهدای 4 هزار جلد کتاب به کتابخانه های عمومی کردستان در سال گذشته؛ خاطرنشان کرد: این کتابها با موضوعات متنوع در شهرستانهای استان توسط مردم و برخی ادارات و سازمانها اهدا شده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین کتابهای اهدایی مربوط به شهرستانهای سنندج و مریوان بوده است، عنوان کرد: در این میان کتابخانههای عمومی شهید برهان عالی سنندج و امام خمینی (ره) مریوان فعالتر بودهاند و بیشترین تعداد کتابهای اهدایی را از علاقهمندان به وقف کتاب دریافت کردهاند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان درباره نحوه بهرهگیری از کتابهای اهدایی در کتابخانهها تصریح کرد: بنا بر نیاز کتابخانهها کتابهای کاربردی و قابل استفاده در کتابخانههای عمومی توزیع و بخشی را که فرسوده و یا بدون مخاطب و فاقد محتوا هستند وجین میشوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به 900 هزار نسخه کتاب در کتابخانههای عمومی کردستان موجود است، افزود: بر این اساس به ازای هر دو نفر یک کتاب در کتابخانههای وجود دارد که مطلوب نیست.
احمدی با اشاره به وضعیت منابع در سند 1404 نهاد کتابخانههای عمومی، عنوان کرد: در این سند چشم انداز باید به ازای هر فرد چهار کتاب در کتابخانهها وجود داشته باشد و ما تا رسیدن به این میزان فاصله زیادی داریم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان اضافه کرد: افراد و اقشار مختلف میتوانند با اهدای کتاب، کتابخانههای عمومی استان را در نیل به اهداف سند چشم انداز یاری کنند.
46