برهان صلواتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این سبد کالایی به منظور جبران فقر غذایی در میان خانواده های نیازمند توزیع می شود، اظهار داشت: توزیع این سبد کالایی از 29 اردیبهشت آغاز و تا سه ماه در فروشگاه های هدف طرح ادامه دارد.
وی افزود: این طرح 181 هزار مددجوی زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی استان کردستان شامل مستمری بگیران و موردی های اعم از افراد دارای ضایعه نخاعی، توانبخشی، اجتماعی و درخواست پشت نوبت وسایل توانبخشی را پوشش می دهد.
صلواتی تاکید کرد: اعتبار ریالی در نظر گرفته شده برای خانواده های زیر پوشش در قالب بسته حمایتی غذایی در این طرح برای هر خانواده تک نفره 350 هزار ریال، خانوارهای 2 نفره 700 هزار ریال و خانوارهایی با بیش از 2 نفر به ازای هر نفر اضافی 150 هزار ریال است.
وی در ارتباط با چگونگی اجرای طرح حمایت غذایی گفت: در این طرح طبق سنوات گذشته، کارت اعتباری خرید مددجویان شارژ می شود و مشمولان می‌توانند متناسب با میزان اعتبار خود کالاهای در نظر گرفته شده شامل گوشت قرمز، خرما، گوشت سفید، روغن، برنج، حبوبات و سایر کالاهای مصرفی را از هر قلم به هر مقداری که می خواهند برابر با موجودی کارت خود خرید کنند.
به گزارش ایرنا، طرح حمایت کالایی در راستای اجرای برنامه ها و اولویت های دولت تدبیر و امید برای حمایت از خانواده ها و اقشار آسیب پذیر جامعه اجرا می شود که در هر سال طی چند نوبت از جمله ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال اجرا می شود.
تمام فروشگاه های اجرای این طرح بدون دریافت هیچ نوع کارمزد نسبت به تحویل کالای مورد تقاضای مشمولان اقدام می کنند و مقرر شده در صورت اخذ گزارش تخلف دستگاه های پوز فروشگاه مربوطه غیرفعال شود.
موضوع مبارزه با فقر غذایی از سال 93 در ردیف سیاست‌های رفاهی دولت یازدهم قرار گرفته و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مجری اجرای این طرح انتخاب شده است.
شاخص جهانی گرسنگی دارای چهار مولفه سوء تغذیه، لاغری، مرگ و میر و کوتاهی قد کودکان زیر 5 سال است که ایران در این زمینه رتبه 4 در بین کشورهای موفق در کنترل گرسنگی است که رتبه ممتازی به حساب می آید.
ایران با کاهش 60 درصدی طی سال های 1990 تا 2015 شاخص جهانی گرسنگی را از 18.5 به 8.6 درصد رسانده که بسیار چشمگیر بوده است.
استان کردستان یک میلیون و 603 هزار نفر جمعیت دارد، بر اساس آخرین تقسیمات کشوری این استان دارای 10 شهرستان، 29 شهر، 31 بخش، 86 دهستان و یک هزار و 697 آبادی دارای سکنه و 187 آبادی خالی از سکنه است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.