فرزاد سردارزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح سیستمی و یکپارچه در استان اجرا می شود، اظهار کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت سعی دارد با شناسنامه واحدهای صنفی استان تمام اطلاعات مربوط به آنها را در این سامانه برای سهولت بازرسی ها با توجه به سوابق واحدها تدوین کند.
وی افزود: در این طرح علاوه بر اینکه مکان و نوع فعالیت واحدهای صنفی گردآوری می شود سوابق تخلفات و عدم تخلفات آنها در سنوات گذشته نیز درج می شود تا بازرسان هنگام مراجعه به واحدها از سرعت عمل و دقت نظر بیشتری برخوردار باشند.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: علاوه بر آن آشنا ساختن واحدهای صنفی با قوانین صنفی و تعزیراتی از دیگر اهداف سیستمی و هوشمند کردن بازرسی ها در استان است.
سردارزاده یادآور شد: تدوین این طرح از هم اکنون در استان آغاز شده و انتظار می رود بزودی با استفاده از سامانه جامع اصناف برخی از اطلاعات آن گردآوری شود.
وی با بیان اینکه همکاری اصناف، بازاریان و اتحادیه های صنفی، تعزیرات حکومتی لازمه موفقیت این طرح است، گفت: اجرای سیاست های دولت، افزایش بُعد نظارتی، بازرسی های هوشمند و پربازده در محورهای خاص و ارتقای فرآیند استفاده از ابزارهای نوین از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
به گزارش ایرنا، مبارزه با گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، احتکار، عدم صدور صورتحساب، تبلیغات خلاف واقع، عدم درج قیمت و فروش کالای قاچاق از اهداف بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت است.
حدود 56 هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد 29 هزار واحد در مرکز استان مستقر است که حدود سه درصد از این واحدهای صنفی، فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای هستند.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.