به گزارش خبرنگار ایرنا، لیلا آژیر روز دوشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی اظهار کرد: تاب آور کردن افراد به معنی آموزش آنها برای استفاده صحیح از مهارت های زندگی است و باید و باید این آموزش ها با ویژگی های فرهنگی کردستان همخوانی داشته باشد.
وی با بیان اینکه این طرح برای سومین سال متوالی در استان برگزار می شود، افزود: فاز اول اجرای این طرح با رویکرد زنان آسیب پذیر، فاز دوم با رویکرد عمومی بود و فاز سوم نیز به تاب آوری در جوامع محلی اختصاص یافته است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان تاکید کرد: در راستای اجرای طرح تاب آوری در هر شهرستان 2 تسهیل‌گر که با نقاط آسیب‌پذیر شهر خود آشنایی دارند، انتخاب شده اند که باید با سازمان‌های مردم نهاد در راستای توان ‌افزایی و ارتقای تاب‌آوری در ارتباط باشند.
آژیر با بیان اینکه نسل جدید و امروزی کم تحمل هستند و تاب‌آوری در جامعه را ندارند، یادآور شد: باید تلاش شود با برنامه های مختلف زمینه تاب‌آوری افراد جامعه افزایش یابد تا شاهد کاهش مشکلات در زمینه های مختلف زندگی باشیم.
مدیر موسس خانه تاب آوری ایران نیز در سخنانی اظهار کرد: کارگاه های مختلف طرح تاب‌آوری در استان های کشور برگزار شده که کردستان پیشتاز اجرای فاز سوم این طرح است.
محمدرضا مقدسی با بیان اینکه در سطح کشور با نتایج مثبت و موثری در راستای اجرای این طرح مواجه شده ایم، گفت: تاب آوری اجتماعی قدرت مبتنی بر انعطاف را آموزش می‌دهد تا در ساختار و رفتار با تکیه بر ایجاد تغییرات، قدرت برگشت پذیری افزایش پیدا کند.
وی ابراز امیدواری کرد تسهیلگران در راستای برگزاری کارگاه ها و دوره های تاب آوری و توان افزایی بتوانند به معلومات خود بیافزایند و در زمینه اجرای طرح از آن بهره بگیرند.
دوره (طرح توان افزایی و ارتقاء تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی) به مدت چهار روز به مربیگری دکتر مقدسی از تسهیل گران برجسته کشوری و با حضور ٢٠ تسهیل گر از ١٠ شهرستان استان کردستان در سنندج از امروز آغاز شد.
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.