به گزارش خبرنگارایرنا، گلاله محمدسلیمی عصر یکشنبه در حاشیه برگزاری این بازی ها اظهار کرد: هدف از برگزاری جشنواره انتقال آیین و سنتی است که از گذشتگان و نیاکان به ما رسیده و ما نیز باید به نسل جوان منتقل کنیم.
وی افزود: جشنواره های بازی های بومی - محلی باعث ایجاد فضای شور، شادی و نشاط در جامعه و بین مردم می شود و استقبال خوب اهالی روستاها باعث شد تا به فکر برگزاری استانی آن در ماه های آینده باشیم.
محمدسلیمی تاکید کرد: در حاشیه برگزاری این جشنواره، غرفه عرضه غذاهای سنتی و محلی روستاهای شهرستان دیواندره نیز دایر شد همچنین وسایل دست ساز و سنتی همچون کلاش بافی، حصیر بافی و ساخت وسایل تزئینی نیز در حاشیه آن عرضه شد.
وی یادآور شد: در این جشنواره هر بخش ابتدا بازی بومی - محلی منطقه خود را اجرا و پس از آن آیین سنتی ویژه هر منطقه به نمایش در آمد.
رئیس اداره ورزش و جوانان دیواندره گفت: ورزشکاران روستایی شرکت کننده در مسابقات طناب کشی، گشکیلان، جوزان، دال پلان و آیین سنتی به رقابت پرداختند.
به گفته وی، از برنامه های جانبی این جشنواره مسابقه طناب کشی زنان و اجرای زنده موسیقی محلی و سنتی بود.
محمد سلیمی از حضور و استقبال پر شور مردم و مسئولان در این جشنواره قدردانی کرد.
در پایان این بازی ها در رشته طناب کشی روستای رشیدآباد و در مسابقه جوزان روستای کلتپه علیا به مقام اول دست یافتند و هدایای به ورزشکاران اهدا شد.
30 هیات ورزشی با سه هزار ورزشکار بیمه شده و سازمان یافته در شهرستان دیواندره فعالیت می کنند.
شهرستان دیواندره با 80 هزار نفر جمعیت در 85 کیلومتری جنوب غربی سنندج قرار دارد.
7353/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.