هوشنگ امینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با ثبت و مکتوب شدن بازی های بومی محلی، چارچوب و قانون خاصی برای این بازی ها ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه استان کردستان قاره ای از بازی های بومی محلی است و هر شهر و روستایی بازی مختص به خود را دارد، افزود: ثبت این بازی ها موجب حفظ فرهنگ و آداب و رسوم غنی این استان و انتقال و معرفی آن به نسل جوان می شود.
رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی، محلی کردستان یادآور شد: بازی به رزینه (بازی محلی شهرستان سقز) در فدراسیون به ثبت رسیده و در آینده در سطح کشور برگزار می شود.
امینی تاکید کرد برای اولین بار در تعطیلات نوروزی امسال، بیشترین جشنواره ورزش روستایی و بازی های بومی، محلی در استان کردستان برگزار شد.
او به برگزاری جشنواره های نوروزی ورزش های بومی محلی به تفکیک مردان و زنان در تمامی شهرستان های استان در تعطیلات نوروز امسال اشاره و اضافه کرد: در طول سال 97 هم این جشنواره ها در 31 بخش استان و در روستاها برگزار می شود.
امینی با بیان اینکه در حوزه ورزش های روستایی بانوان در شهرستان ها ضعیف عمل کردیم، گفت: انتظار داریم رسانه ها و فعالان مدنی از بازی های بومی محلی حمایت کنند چرا که با حفظ این بازی ها می توان فرهنگ غنی گذشته را به نسل جدید شناساند.
بیش از 500 بازی بومی و محلی در استان کردستان شناسایی شده و حدود پنج هزار و 100 ورزشکار سازمان یافته در این حوزه فعالیت دارند.
7355/ 3020
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.