به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، محمدفرید سپری روز سه شنبه اظهار کرد: در آخرین بررسی وزارت جهاد کشاورزی، استان های گلستان و کردستان با 98 درصد کشت مکانیزه گندم آبی رتبه یک مشترک را کسب کردند و در کشت مکانیزه دیم نیز بالاترین آمار کشت مکانیزه گندم به استان کردستان با 99 درصد اختصاص یافت.
وی افزود: متوسط کشت مکانیزه زراعت گندم آبی در کشور 63 درصد و کشت مکانیزه گندم دیم در اراضی کشور 78 درصد است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: این استان در سال های گذشته در راستای افزایش ضریب و ظرفیت مکانیزاسیون و جذب ادوات دنباله بند با همت بهره برداران و حمایت دولت قدم های بزرگی را برداشته است.
به گفته سپری، از سال 92 تاکنون از محل ردیف اعتبارات مکانیزاسیون بیش از یک هزار و 730 میلیارد ریال اعتبار در راستای بهینه سازی مکانیزاسیون استان جذب شده است و روند جذب اعتبار همچنان ادامه دارد.
وی تاکید کرد: کردستان دارای چهار هزار و 342 دستگاه بذرکار، 203 دستگاه کشت مستقیم، 10 هزار و 236 انواع سمپاش، 632 دستگاه خاک ورز حفاظتی و 487 دستگاه چیزل پکر است.
سپری یادآور شد: همچنین کردستان در بخش ضریب مکانیزاسیون به میزان با 2.1 اسب بخار در هکتار رتبه اول کشوری را دارا است.
به گزارش ایرنا، استان کردستان دارای یک میلیون و 200 هزار هکتار اراضی است که از این میزان 120 هزار هکتار آبی است و از میزان کل اراضی آبی نیز حدود 48 هزار هکتار باغ است.
2 میلیون و 400 هزار تُن میزان تولید سالیانه محصولات کشاورزی استان کردستان است که 320 هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی است و باقی نیز مربوط به زراعت است.
عمده محصول تولید زراعی این استان مربوط به گندم با حدود 800 هزار تُن است و عمده محصول تولیدی باغی نیز توت فرنگی با حدود 48 هزار تُن است.
هر سال بیش از 550 هزار هکتار از اراضی کردستان زیر کشت گندم می رود.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.