سید محسن علوی عصر سه شنبه با حضور در غرفه ایرنا در هفتمین نمایشگاه کتاب کردستان اظهار کرد: اگر ایران به عنوان کشوری تاثیرگذار در حوزه فرهنگی در اقلیم کردستان عراق حضور نداشته باشد جا برای دیگر کشورها باز می شود.
وی با اشاره به حضور ناشرانی از اقلیم کردستان عراق در نمایشگاه کتاب کردستان افزوزد: این منطقه از شمال عراق به عنوان بخشی از ایران فرهنگی است و این ارتباطات می تواند احساس نزدیکی آنها به کشورمان را افزایش دهد.
علوی با بیان اینکه چند سال در برگزاری نمایشگاه کتاب کردستان وقفه افتاد، تاکید کرد: هیچکدام از نمایشگاه های کتاب در دوره های گذشته در حد و اندازه این نمایشگاه برگزار نشده بود.
وی با اشاره به اینکه کتاب در ایران در حال فراموشی است و تیراژها بشدت پایین آمده است، یادآور شد: نفوذ بالای موبایل و شبکه های مجازی در میان مردم و کپی و بازنشر مطالب کم ارزش، یکی از دلایل کاهش سرانه مطالعه است.
او نمایشگاه را بزرگترین رویداد فرهنگی برای کردستان دانست که می توان نام آن را آشتی مردم با کتاب هم گذاشت و گفت: وجود نمایشگاه کتاب یا هر آنچه مربوط به کتاب و ترویج مطالعه باشد می تواند بر اقشار مختلف بویژه قشر جوان تاثیر بگذارد.
به گزارش ایرنا، هفتمین نمایشگاه کتاب کردستان با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون وزیر فرهنگ و جوانان کردستان عراق،نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان روز یکشنبه 13 اسفند در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی سنندج گشایش یافت.
628 ناشر برای حضور در این نمایشگاه متقاضی شده بودند که 338 ناشر برای حضور در هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب کردستان انتخاب شدند.
علاوه بر ناشران داخلی، 14 ناشر برجسته منطقه شمال عراق (اقلیم کردستان) دو هزار و 718 عنوان کتاب شامل 42 هزار نسخه را در این نمایشگاه عرضه می کنند.
هفتمین دوره نمایشگاه بزرگ کتاب استان کردستان پس از وقفه‌ای سه ساله 13 تا 18 اسفند ماه جاری با حضور ناشران برجسته و فعال کشوری و منطقه شمال عراق در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی سنندج برگزار می‌شود.
7349/6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.