سالار عثمان حسین روز یکشنبه با حضور در غرفه ایرنا در هفتمین نمایشگاه کتاب کردستان اظهار کرد: هم ایران و هم اقلیم کردستان عراق نگاه مثبتی به گسترش تبادلات و ارتباطات فرهنگی دارند و حضور ما در این نمایشگاه نیز در همین ارتباط است.
وی افزود: ارتباط میان اقلیم کردستان عراق با ایران بویژه در زمینه فرهنگی، ارتباطی تاریخی و ریشه دار است و باید در کنار امور سیاسی، اجتماعی و آیینی امر فرهنگی همچون بنیاد و اصول و یاری دهنده دیگر بخش ها مورد توجه قرار گیرد و به آن نگاه شود.
عثمان حسین برپایی نمایشگاه کتاب را بدلیل فرهنگی بودن، کاری بس مهم و قابل توجه دانست و تاکید کرد: امروزه آن امری که بسیار مهم است و باید در کنار همه امور به آن توجه شود، مقوله فرهنگ و کارهای فرهنگی است.
معاون وزیر فرهنگ و جوانان اقلیم کردستان عراق (وزارت روشنبیری و لاوان) گفت: کتاب در حوزه فرهنگی سرمشق و منشا است و آنچه استان کردستان با پرپایی این نمایشگاه انجام داده کار مهمی است و جای تقدیر و تشکر دارد.
وی یادآور شد: وزارت فرهنگ و جوانان اقلیم کردستان عراق (روشنبیری و لاوان) به همراه ناشرانی از استان های اربیل، سلیمانیه، دهوک و حلبچه با حدود سه هزار عنوان کتاب در این نمایشگاه حضور پیدا کرده اند.
وی اضافه کرد: برای نخستین بار است که به این شکل در نمایشگاه کتاب شرکت می کنیم و مطمئنا این تجربه پایه گذار تداوم این ارتباطات خواهد شد که 2 منطقه کارهای مشترک فرهنگی بیشتری بویژه در زمینه کتاب و کتابخوانی با هم انجام دهند.
عثمان حسین افزود: مهم است که ما این ارتباط فرهنگی را بویژه با استان کردستان که استانی بزرگ و تاثیر گذار در جمهوری اسلامی ایران است، گسترش دهیم.
معاون وزیر فرهنگ و جوانان اقلیم کردستان عراق یادآور شد: می توان نمایشگاه های ویژه ای هم میان استان کردستان و سلیمانیه یا اربیل در اقلیم کردستان عراق برپا کرد.
وی در بخش دیگری از گفت و گوی خود با خبرگزاری ایرنا گفت: حوزه ترجمه هم موضوع مهمی است که در ایران به آن اهمیت زیادی داده شده است.
عثمان حسین تاکید کرد: اگر بخواهیم با فرهنگ های مختلف تبادل داشته باشیم باید در امر ترجمه فعال و توانا باشیم تا این موضوع به پلی برای معرفی ملت ها تبدیل شود.
وی با اشاره به اهمیت مطالعه در جوامع یادآور شد: امروز زمان رقابت میان تلویزیون، شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی و رسانه های مختلف است که این رقابت، نرخ مطالعه را کاهش داده است.
به گزارش ایرنا، هفتمین نمایشگاه کتاب کردستان روز یکشنبه با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون وزیر فرهنگ اقلیم کردستان عراق، نماینده ولی فقیه در کردستان، استاندار کردستان و مردم فرهنگ دوست این استان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی سنندج گشایش یافت.
628 ناشر برای حضور در این نمایشگاه متقاضی شده بودند که 338 ناشر فرصت حضور در هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب کردستان را یافتند.
علاوه بر ناشران داخلی، 14 ناشر برجسته منطقه شمال عراق (اقلیم کردستان) 2 هزار و 718 عنوان کتاب شامل 42 هزار نسخه را در این نمایشگاه عرضه می کنند.
بازدید کنندگان از نمایشگاه می توانند از طریق آدرس www.icfi.ir/fa/book و با جستجوی اسم نویسنده، کتاب یا دسته بندی موضوعی، ناشر و محل عرضه آن در نمایشگاه را پیدا کند.
6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.