به گزارش ایرنا، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی روز یکشنبه در شورای هماهنگی جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه کشاورزی از مزیت های بخش اقتصاد ایران است، اظهار کرد: نیروی انسانی مهمترین پتانسیل کشاورزی است که جهادکشاورزی می تواند برای تقویت این حوزه تمامی افراد مرتبط با آن را با فعالیت های مختلف درگیر کند تا علاوه بر توسعه توان اقتصادی این بخش، خانواده ها را به سمت اشتغالزایی سوق دهد.
وی افزود: کردستان از استان هایی است که می توان از مزیت کشاورزی آن به صورت ویژه بهره گرفت از این رو، مدیریت و هدایت بهره برداران به سمت فعالیت های عملی دارای ارزش افزوده بیشتر ضروری است.
آیت الله حسینی شاهرودی تاکید کرد: تمام کارشناسان جهاد کشاورزی و زیر مجموعه ها باید نسبت به شناسایی محصولات متنوع، پربازده و دارای مزیت نسبی بالاتر از سایر محصولات با شرایط ریز اقلیمی در استان اقدام کنند تا زحمات کشاورزان به بیشترین نتیجه منجر شود.
وی یادآور شد: همچنین باید ظرفیت های بدون استفاده عرصه های کشاورزی استان را شناسایی و به بهره برداران معرفی کرد.
مسئول حوزه نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این نشست ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: کوثر یکی از معجزات قرآن کریم است چرا که تمامی ائمه اطهار (ع) زیر چتر کوثر به پیامبر (ص) ختم می شوند.
حجت الاسلام علی دوستی نژاد اظهار کرد: خداوند متعال حضرت فاطمه (س) را به عنوان الگوی خوب قرار دادند و ایشان در تمام صحنه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی صدر اسلام به عنوان یک بانو و مادر حضوری فعال و تاثیرگذار داشتند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان نیز در سخنانی گفت: جهاد کشاورزی از معدود سازمان هایی است که نماینده رهبری به صورت دائمی در آن حضور دارد و این نشان می دهد که این سازمان باید به عنوان یکی از سربازان خط مقدم برای تحقق فرمایشات رهبری حرکت کنند.
خالد جعفری اظهار کرد: مجموعه جهاد کشاورزی در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال بیشترین مسئولیت را دارند و می توان با توجه کافی به این بخش گامی بزرگ در اعتلای بخش اقتصاد کشور برداشت.
به گزارش ایرنا، در سال جاری یک هزار و 977 طرح با سرمایه گذاری یک هزار و 340 میلیارد ریال که باعث ایجاد شغل برای 672 نفر و تثبیت شغل برای 2 هزار و 293 نفر شده به بهره برداری رسیده است.
از سال 92 تاکنون با استفاده از حمایت های دولت تدبیر و امید و اجرای سیاست های 6 گانه وزارت جهاد کشاورزی میزان تولیدات محصولات کشاورزی صادراتی استان کردستان از جمله عسل با 85 درصد رشد از 176 هزار تن به 336 هزار تن در سال رسید.
تولیدات زراعی در این استان نیز از یک میلیون و 400 هزار تن با 44 درصد رشد به بیش از 2 میلیون و 400 هزار تن رسیده و در بخش باغی نیز از 239 هزار تن در سال با 25 درصد رشد به 300 هزار تن رسیده است.
در این مدت میزان تولید مرغ گوشتی از 11 میلیون قطعه با 31 درصد رشد به 14 میلیون و 400 هزار قطعه، پرورش تولید مرغ مادر از 240 هزار قطعه به 330 هزار قطعه و مرغ تخم گذار نیز از 385 هزار قطعه به 550 هزار قطعه در سال رسیده است.
سطح زیر کشت باغات دیم از هشت هزار هکتار با 56 درصد رشد به 12 هزار و 500 هکتار و باغات آبی نیز از 24 هزار هکتار با 27 درصد رشد به 30 هزار و 500 هکتار رسید و سطح گلخانه ها نیز 80 درصد رشد داشت و از 10 هکتار به 18 هکتار رسید.
در این مدت تعداد ماشین آلات کشاورزی از 23 هزار و 707 دستگاه به 27 هزار و 600 دستگاه رسید که در نتیجه آن میانگین مکانیزاسون از 1.7 اسب بخار در هر هکتار با 17 درصد رشد به 2 اسب بخار رسیده است.
رشد سیستم های نوین آبیاری از 42 هزار هکتار به 47 هزار هکتار از دیگر اقدامات انجام یافته توسعه ای در حوزه جهاد کشاورزی کردستان در دولت تدبیر و امید است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.