حسن بهرامی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تهیه نقشه کاداستر اراضی ملی در استان کردستان توسط پیمانکار بخش خصوصی و با نظارت کارشناسان معاونت حفاظت و امور اراضی انجام می شود.
وی افزود: کاداستر یا حدنگاری، نوعی نقشه‌ برداری ثبتی است که‌ ارزش حقوقی داشته باشد و بتوان بر اساس حدود آن، سند مالکیت صادر کرد.
به گفته وی، با اجرای طرح کاداستر، اطلاعات مربوط به سیستم کاداستر استان را می توان در قالب پایگاه های داده مکانی و سیستم های اطلاعات مکانی به نحو بهینه اخذ، ذخیره، بازیابی، پردازش و نمایش داد.
بهرامی با اشاره به اهمیت دستیابی به طرح کاداستر منابع طبیعی تاکید کرد: تولید نقشه های رقومی و به هنگام سازی اطلاعات فنی، حقوقی و تثبیت مالکیت اراضی ملی و مهمتر اینکه اخذ اسناد تک برگی و یا تبدیل اسناد دفترچه ‌ای به تک برگی و در نهایت برطرف کردن تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی از ویژگی های اجرای این طرح است.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه بخشی از امور حاکمیتی منابع طبیعی، مرتبط با حفاظت از عرصه های منابع ملی، ممیزی و تثبیت اراضی ملی و دولتی، مباحث مربوط به هیات های تعیین تکلیف اراضی اختلافی، رسیدگی به پرونده های تخلف و تصرف، بهره برداری از معادن است بنابراین ضرورت اجرای طرح کاداستر منابع طبیعی 2 چندان می شود.
معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: با در اختیار داشتن نقشه کاداستر، منابع طبیعی و آبخیزداری استان در اسرع وقت نسبت به پاسخ استعلامات و تسریع پیگیری پرونده های در مراجع قضایی علیه متخلفین اقدام می کند.
به گزارش ایرنا، استان کردستان حدود یک میلیون و 788 هزار هکتار منابع طبیعی شامل 373 هزار هکتار جنگل و یک میلیون و 414 هزار هکتار مرتع دارد که معادل 61درصد سطح استان را شامل می شود.
خبرنگار: عبدالله رحمانی**انتشار: مجید سلیمانی
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.