پیمان باباپیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 832 فقره استعلام برای بهره برداری از معادن صورت گرفت و علاوه بر با 38 مورد جهت بهره برداری از معادن موافقت شده است.
وی افزود: در این مدت، شهرستان سقز با 233 استعلام بیشترین و سروآباد با 10 استعلام کمترین مکاتبات را در زمینه استعلامات مربوط به معادن داشتند.
باباپیری تاکید کرد: برابر قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور هر گونه فعالیت معدنی در مناطقی که دارای گونه‌های ممنوع القطع و یا ذخیر‌گاه هستند، ممنوع است و سعی شده هنگام صدور مجوز بهره برداری با درخواست های که کمترین آسیب را به طبیعت وارد می آورد، موافقت شود.
وی یادآور شد: این اداره کل با رعایت الزامات قانونی در تخصیص معادن مانند فعالیت‌های معدنی در مناطق جنگلی، مراتع درجه یک، مناطق سیل‌خیز، فرسایش و کانون‌های بحرانی و رعایت مسائل زیست محیطی با حساسیت خاص اقدام کرده است.
باباپیری از فعالان در حوزه معدن خواست با استفاده از علوم روز و بهره گیری از تجهیزات پیشرفته استخراج معادن کمترین آسیب ها را به عرصه های ملی و طبیعی وارد کنند.
به گزارش ایرنا، در استان کردستان 387 پروانه بهره برداری معدنی صادر شده که از این تعداد 134 واحد فعال، 243 واحد غیرفعال و 10 واحد در حال تجهیز است.
ذخیره قطعی معادن استان 614 میلیون تُن است و اشتغال اسمی پروانه های بهره برداری چهار هزار و 47 نفر است و اکنون یک هزار و 851 نفر در معادن استان مشغول فعالیت هستند.
سهم کردستان از ذخیره قطعی 48 هزار میلیون تنی معادن کشور 1.2 درصد و در بخش اشتغال سهم استان سه درصد از 138 هزار و 879 نفر اشغال اسمی کشور دارد.
معادن استان برای مصالح ساختمانی، سنگ های تزینی، فلزات، سلیس، فلدسپات، باریت و نمک استخراج می شود.
خبرنگار: عبدالله رحمانی**انتشار: مجید سلیمانی
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.